Din Tekstforfatter

Tårnhøje elregninger giver dansker stram økonomi: Udbred kendskabet til alternativer

Del

Betalt samarbejde De store elregninger i øjeblikket er en sten i skoen for mange danskere. Det er gået så vidt, så interessen for brændeovne er steget. Det er stik imod den nødvendighed, det er at udlede mindre Co2. Derfor er det vigtigt, at danskerne bliver gjort opmærksom på, at der findes alternativer, der ikke er med til at ødelægge miljøet.

Et eksempel kunne være varmepumper. De kører på el, men de producerer meget varme med få midler, og der er derfor penge at spare, uanset hvilken varmekilde man har i forvejen. Mange fravælger denne mulighed, da de tror, det indebærer køb af produktet. Det er dyrt selv at investere i en varmepumpe, så derfor er det også vigtigt, at danskerne kender til muligheden for varmepumpeleasing.

For at vi kan få udbredt denne viden om alternativer, kræver det at de danske medier tør skrive om mulighederne. Klimaaktivistiske eller ej - det er en kendsgerning, at vi skal gøre mere for at passe på miljøet.

Ved denne mulighed for leasing skal forbrugeren af med et opstartsgebyr, som er langt, langt lavere, end hvis de selv skulle investere i varmepumpe. Derudover er det billigt at have den leasede varmepumpe med et fast, lavt beløb hver måned. Forbrugeren slipper derudover selv for besvær med opsætning og afskaffelse af gammel varmekilde. Det er en win-win situation for alle parter.

Fra et klimaperspektiv, er det også langt bedre at bruge el. 80% af den el, vi bruger i Danmark, er produceret fra miljøvenlige kilder. En varmepumpe er også til langt mindre gene for de omkringliggende omgivelser end eksempelvis brændeovne, som i øjeblikket er i stigende interesse. Det har af flere omgange været fremme i medierne, hvordan lugten fra naboers brændeovne er med til at gøre livet surt. Det er især de gamle af slagsen, der udleder mange skadelige og generende partikler.

Er man indehaver af en gammel brændeovn, er det helt klart værd at overveje, om man i stedet for at købe en ny ovn, ikke skulle investere lidt mere og få en varmepumpe. Det kan godt være at startprisen er en smule højere, men de penge vil hurtigt være tjent hjem igen. Hvis el-priserne falder igen, hvilket der er udsigter til at de vil i løbet af året, vil man hurtigt kunne mærke på udgifterne til varme, at de falder markant. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum