TARGIT

TARGIT indsætter ny CEO

Del

Bestyrelsen i TARGIT A/S har besluttet sig for at ændre ledelsesstrukturen i TARGIT. Leif Vestergaard overtager således fra dags dato rollen som CEO fra Ulrik Pedersen. TARGITs bestyrelse takker samtidig Ulrik Pedersen for hans store indsats indtil videre.

Leif Vestergaard
Leif Vestergaard

Hjørring, d. 1. november 2017 - I forbindelse med den omfattende vækststrategi i TARGIT føler bestyrelsen, at en CEO med stor erfaring vil være den rigtige til at styre den næste fase af TARGITs udvikling.

-          Vi er meget glade for, at Leif Vestergaard har accepteret rollen som ny CEO I TARGIT. Leif Vestergaard er en yderst erfaren CEO, der har bevist, at han er i stand til at gennemføre meget ambitiøse vækstplaner, og vi føler os trygge ved, at hans evner som leder vil styrke TARGITs ledelsesteam yderligere, siger bestyrelsesformand i TARGIT, Claus Thorsgaard.

Leif Vestergaard kommer fra en stilling som CEO i EG, hvor omsætningen under hans ledelse voksede fra knap DKK 900 mio. til ca. DKK 2 mia.

-          Jeg har kendt til TARGIT i mange år og har altid været imponeret over produktet, de dedikerede medarbejdere samt den service, de leverer til deres kunder, og jeg kan ikke vente med at komme i gang og blive en del af det, siger Leif Vestergaard i forbindelse med tiltrædelsen.

For yderligere information, kontakt venligst:

Claus Thorsgaard, tlf. +45 25 35 23 12 eller e-mail: clausthorsgaard@hotmail.com

Presseservice: Jacob Lange, Lange PR, tlf. 20 76 30 20 eller e-mail: jacob@langepr.dk

Nøgleord

Billeder

Leif Vestergaard
Leif Vestergaard
Download

Information om TARGIT

TARGIT
TARGIT
Aalborgvej 94
9800 Hjørring

http://www.targit.com

TARGIT er Danmarks største BI-udviklingshus. Kerneproduktet TARGIT Decision Suite anvendes af kunder over hele verden, og løsningen er udviklet med henblik på at skabe indsigt i og overblik over virksomhedens data langt hurtigere, end det før har været muligt. TARGIT Decision Suite byder på visuelle værktøjer til analyser, rapporter og dashboards i én integreret løsning, der kombinerer en centralt styret BI-platform med fleksibiliteten ved mange decentrale brugere – uden at gå på kompromis med sikkerheden. Brugerne har således størst mulig frihed til selv at skabe deres egne rapporter og analyser, så IT-afdelingen ikke bliver flaskehals. TARGIT handler dog ikke kun om software. Virksomheden tilbyder metodisk rådgivning om BI, der leveres af et team af dedikerede medarbejdere og højt specialiserede partnere over hele verden. Det sikrer, at TARGITs kunder er blandt de mest tilfredse BI-brugere i verden. Læs mere på targit.com eller følg med på Twitter: @targit 

Følg pressemeddelelser fra TARGIT

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.