Ishøj Kommune

Tamme tigre findes ikke – men man kan lære at omgås dem

Del

Cirkusdivaen Mabel Stark bliver ofte omtalt som verdens første kvindelige tigertæmmer. Lørdag den 1. september kl. 13 kan du få et indblik i Mabels fascinerende liv, når Frøken Fracasos Kompagni indleder den nye børneteatersæson i Ishøj Kultur Café

Scenen er sat i en cirkusmanege omkring 1920. Den forældreløse Mabel er flygtet fra sin overbeskyttende tante og stukket af med et omrejsende cirkus. Vi følger hendes stædige kamp for at få lov til at træne de store katte.

Og vejen til at blive den første og mest berømte kvindelige tigertæmmer er ikke let; kampe skal udkæmpes med både dyr og mennesker. Men selvom Mabel ofte må tage livtag med døden, rejser hun sig gang på gang for at entrere manegen.

En kvinde med et fascinerende liv

Historien om Mabel Stark starter i 1889 i Kentucky, USA. Hun drømmer om at arbejde med det farligste dyr i cirkus, tigeren. I 1911 får hun lov til at gå i lære hos den ungarske dyretræner Louis Roth, og kort efter er hun hovedattraktionen i USA's største cirkus ”Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus”.
I de næste 54 år når hun at træne flere end 150 tigre og fascinere både børn og voksne.

Teater på landsdækkende turne

”Tamme tigre findes ikke” er teater med fynd og klem for de 7-11 årige og resten af familien.
Forestillingen spilles af Frøken Frascasos Kompagni, der består af skuespillerne Anna Panduro og Maja Skovhus Rehøj - begge uddannet fra Ecole Philippe Gaulier i London. De producerer musikalske, humoristiske og vedkommende forestillinger med rødder i den franske klovne- og bouffon-tradition.

Køb af billetter

Ishøj Kultur Café har fortsat billetter til forestillingen, der finder sted lørdag den 1. september 2018 kl. 13.
Er I medlemmer af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.
Billetter til ”Tamme tigre findes ikke” kan - sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger - købes på Ticketmaster.dk. Men de billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i Ishøj Kultur Café, da kortet skal fremvises. Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.

Du kan hente den spritnye giraffolder for efteråret 2018 på biblioteket eller i Ishøj Kultur Café.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum