Haderslev Kommune

Talentfulde unge får ekstra udfordringer

Del

Et særligt tilrettelagt program giver en flok talentfulde elever ekstra udfordringer og mulighed for at prøve kræfter med akademiske emner. Torsdag den 1. september starter programmet op.

De dygtigste elever i Haderslev Kommunes 8. klasser har fået muligheden for at tilmelde sig seks spændende seminarer, hvor de kan dyrke deres akademiske talent og prøve kræfter med både samfunds-, human- og naturvidenskabelige områder.

"Vi vil gerne give noget ekstra til de elever, der synes, at det er fedt, når tingene er lidt svære. Derudover får de også muligheden for at blive en del at et nyt fællesskab, hvor de kan dyrke deres talent sammen med ligesindede", fortæller formand for Udvalget for Børn og Familier Signe Knappe.

Nogle af emnerne er: kulturforståelse, robotteknologi og droner, den naturvidenskabelige metode og nationaløkonomi og formidling.

Rækken af seminarer kaldes talentspræl og løber over halvandet år. Seminarerne er blevet til i et samarbejde mellem Haderslev Kommune og de fire ungdomsuddannelser: Haderslev Katedralskole, Haderslev Handelsskole, EUC Syd og VUC Syd.

Det første seminar afholdes den 1. og 2. september på VUC Syd.

Pressen er velkommen til at deltage i åbningen 1. september klokken 15-16 i Fyrtårnet, hvor der er velkomst, præsentation af seminaret og rundvisning.Kontaktinformation:

Formand for Udvalget for Børn og Familier Signe Knappe, telefon 40 22 57 87

Teamleder Skole Fælles Bent-Ole Østerby, telefon 74 34 10 28

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum