Ishøj Kommune

Talentfuld sangerinde leverer rock, folk og country

Del

Dansk-islandske Kajsa Vala leverer en vidunderlig blanding af rock, folk og country med en snært af nordisk melankoli. Du kan opleve hende i Ishøj Kultur Café den 24. marts kl. 20

Inspirationen til Kajsa Valas musik tæller alt fra Sheryl Crow til Lucinda Williams og Patty Griffin. Hun er en rasende dygtig guitarist, som håndterer alt fra dobro til elguitar, og stemmen er stærk og sårbar på samme tid. Med sig har Vala også et fabelagtigt velspillende band, som vinder nye tilhørere overalt, hvor de kommer frem. 

Kajsa Vala udgav i sommeren 2016 mini-albummet “Kajsa Vala”, som er indspillet dels i Nashville, hvor hun har boet i flere perioder, og dels i hjembyen Aarhus med Dennis Ahlgren bag pulten. Balladen ”Saint Cecilia” fra albummet blev udvalgt som soundtrack til ungdomsfilmen “EN-TO-TRE-NU”, og flere numre fra pladen har fået flot rotation på DR P4. Siden er det også blevet til livekoncerter over hele landet og optrædener på blandt andet Jelling Musikfestival, SPOT og Dias Nordicos i Madrid.

Support med Select Captain

Inden koncerten kan du nyde et mindre supportarrangement med Select Captain, som er et tre år gammelt musikalsk soloprojekt skabt af sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Han skriver country-inspireret folk/rock med masser af slide-guitar og melodiøse vokalarrangementer.

Billetter koster 125 kr. i forsalg og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 100 kr. På koncertdagen tillægges 25 kr. til standardprisen.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum