Haderslev Kommune

Talenter og frivillige hyldes ved stor award

Del

Der holdes et brag af en fest for de frivillige, vindere og talenter i Haderslev Kommune. De hyldes ved et stort awardshow i Haderslev Idrætscenter den 24. maj.


Den røde løber rulles ud, og fotoklubben står klar til at knipse løs, når talenter, frivillige og vindere den 24. maj træder ind på løberen foran Haderslev Idrætscenter. For første gang holdes der nemlig Talent og Frivillig Award i kommunen.

”Vi vil gerne holde et brag af en fest for de frivillige og kræse for dem, der gør et stort stykke arbejde i foreninger og klubber, og derfor sætter vi i år alle sejl til og holder en stor award”, siger Allan Emiliussen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid.

Det er Folkeoplysningsudvalget og Udvalget for Kultur og Fritid, der står bag arrangementet, og det erstatter det tidligere hædringsarrangement, der har været holdt.

”I år skal de frivillige fejres med en langt større fest, og det synes jeg, de fortjener. Det hele får et løft og er et signal om, at vi virkelig gerne vil de frivillige”, siger Kurt Koch, formand for Folkeoplysningsudvalget.

Undervejs skal der også uddeles flere priser nemlig: Kultur og Fritids Ærespris, Årets Talent, Årets Foreningsleder, Unglederprisen, Haderslev Idrætsråds Pris, Kulturelt Samråds Pris og Elitesportsudvalgetspris.

Der vil også være en hædring af alle vundne mesterskaber i 2016.

”Vi håber, det bliver en uforglemmelig aften for alle. Vi gør, hvad vi kan for at skabe nogle festlige rammer og have nogle attraktive priser med tyngde, som man får lyst til at vinde”, siger Allan Emiliussen.

Aftenen byder også på middag, dans, musikalsk underholdning ved Jungle Boogie Band og stand-up ved Kasper Nielsen. Aftenens konferencier er sognepræst Johanne Gjesing.

Alle frivillige indenfor kultur- og fritidslivet i kommunen kan deltage i arrangementet. Aftenens program går i gang kl. 18.00 og festen slutter kl. 01.00. Gæsterne kan dog allerede ankomme fra kl. 17, hvor der vil være rød løber-fotografering.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum