Haderslev Kommune

Talent og Frivilligheds Award håber på rekord

Del

Den 6. april 2018 afholdes der igen Talent og Frivilligheds Award. Det er anden gang, der er award, og der arbejdes på at gøre awarden til en tradition.

Den 6. april er der igen Talent og Frivilligheds Award i Haderslev. Sidste år deltog omkring 500 i awarden, og det er en ambition, at dette tal skal overgås i 2018.

Formanden for Udvalget for Kultur og Fritid, Kjeld Thrane, siger:

“Talent og Frivillighedsawarden er det øjeblik, hvor vi stopper op og takker alle de frivillige, der i hverdagen yder en kæmpe indsats i foreningslivet og hvor vi hylder vores jubilarer, talenter og vindere”.

Der er nu åbnet for muligheden for både at indstille personer til priser og åbnet for, at foreningerne kan tilmelde sig til selve det festlige arrangement, hvor alle de dygtige udøvere og frivillige i kommunen bliver hyldet.

I løbet af aftenen vil alle, der har vundet et mesterskab, blive fejret, jubilarer skal hædres, og derudover skal der uddeles 7 priser.

Det er en stor dag for frivilligheden i Haderslev Kommune, og Haderslev Kommune håber at rigtig mange vil tilmelde sig og benytte dagen til at holde en fest, og samtidig være med til at fejre og hylde de frivillige.

Det hele foregår i Haderslev Idrætscenter. Dørene åbnes kl. 17.30, og festlighederne starter kl. 18.00

Brug nedenstående link ved tilmelding af deltagere til Awarden og indstilling af personer til priserne, vundne mesterskaber og jubilarer:
www.haderslev.dk/borger/kultur,-fritid-og-idræt/talent-og-frivilligheds-award-2018

Sidste dag til indstilliong af priser, vundne mesterskaber og jubilarer er den 27. februar 2018
Sidste tilmeldingsfrist til festen er den 26. marts.

Kontakter

Foreningskonsulent, Bent Skov, telefon 20 16 53 58
Fritidskoordinator, Hans Aastradsen, telefon 74 34 17 42

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum