Lolland Kommune

Talent- og Udviklingspuljen hjælper lokalidrætten på vej

Del

Igen i år har Fritids- og Kulturudvalget i Lolland Kommune afsat midler til Talent- og Udviklingspuljen, som skal bidrage til udvikling af idrætten i kommunen. Lokale idrætsforeninger, der arbejder med talentudvikling, og enkeltudøvere med talent kan søge tilskud fra puljen.

Sidste år blev der givet støtte til 12 ansøgere. Heriblandt både nye idrætstalenter, nye idrætsaktiviteter og foreninger, som medvirker til at videreudvikle lokalidrætten.

”Foreningernes og idrætsudøvernes indsats for at videreudvikle lokalidrætten betyder meget både lokalt og for vores synlighed uden for kommunen. Vi har i Lolland Kommune en stærk talentmasse, og med Talent- og Udviklingspuljen vil vi gerne hjælpe vores spirende talenter godt på vej,” siger formand for Fritids- og Kulturudvalget Heino Knudsen.

Der er i år udarbejdet nye kriterier for puljen. For at få tilskud skal en eller flere af følgende kriterier være opfyldt:

  • Forening som har et klubmiljø, hvor der arbejdes med talentudvikling.
  • Enkeltudøver som har talent, men som ikke er en del af et klubmiljø med talentarbejde.
  • Aktiviteter som medvirker til at videreudvikle den lokale idræt i Lolland Kommune.
  • Aktiviteter der medvirker til at synliggøre Lolland Kommune uden for Lolland Kommune.

Send en ansøgning til Strategi- og Direktionssekretariatet på mail: anras@lolland.dk senest 1. maj 2017. Ansøgningerne behandles på Fritids- og Kulturudvalgets møde den 12. juni 2017.

Læs mere om Talent- og Udviklingspuljen til lokale foreninger og idrætsudøvere på www.lolland.dk/talentpulje

Nøgleord

Kontakter

Heino KnudsenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

51 14 54 96

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

10 millioner vindmøllekroner på vej til græsrødder og foreninger i Lolland Kommune9.3.2018 05:00pressemeddelelse

Næsten 10 millioner kr. Så mange penge er på vej til 33 lokale projekter i Lolland Kommune. Pengene gives i støtte fra vindmøllepuljen ”Den grønne ordning” til lokale projekter, hvis ansøgninger i første omgang blev behandlet af Lolland Kommune sidste år. Nu har projekterne fået ”Energinets” blå stempel. Energinet administrerer ordningen på statens vegne, som nu betyder, at der helt præcis er 9.746.619 kr. på vej til græsrødder og foreninger i Lolland Kommune.

Lolland Kommune bygger en af de bedste broer til fagligt stærke elever28.2.2018 05:00pressemeddelelse

Fra alle sider lyder opfordringen i årene her, at flere unge skal tage en ungdomsuddannelse. Og flere unge skal også helst tage ungdomsuddannelser, der er målrettet produktionsdanmark. For det er her, de store muligheder er, og det er den sikre investering for både de unge og for samfundet. De to ting har man i Lolland Kommune slået sammen i ”Science Camp”, som er et samarbejde mellem grundskoler, CELF og Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) på Lolland. Det konkluderer Tænketanken DEA efter at have set på brobygningsforløbene herhjemme, overgangen fra grunduddannelsen til ungdomsuddannelsen. Her fremhæves Science Camp som et af landets bedste forløb.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum