Heymate ApS

Tal fordoblet siden 2018: Danske smartphones er glødende låneredskaber

Del

Det har aldrig været nemmere at låne penge i Danmark. Tal fra Finans Danmark viser, at op til hver anden unge dansker har et lån.

Sponsoreret indhold

Det har aldrig været nemmere at låne penge i Danmark. Tal fra Finans Danmark viser, at op til hver anden unge dansker har et lån. Mark Andersen, direktør for sammenligningstjenesten Admill, nikker genkendende til denne tendens. Det er blevet nemmere at låne penge, og i takt med at der kommer flere og flere udbydere af forbrugslån, og at alle danskere har en smartphone i baglommen, er forbrugslån for alvor blevet en fast del af det danske forbrugsmarked. 

Danskerne optager i stigende grad lån på mobilen 

Siden april 2018 har Mark Andersen set en gennembrydende tendens på det danske forbrugsmarked. Mens danskerne tidligere fandt deres laptop frem, når de skulle låne penge til alt fra nye biler til sommerhuse, er sejlene nu vendt. I stedet er smartphones det nye primære låneredskab – og det tyder altså på, at danskernes rødglødende smartphones brænder i baglommen. “I april 2018 blev 36 % af de danske forbrugslån foretaget via smartphones. I april 2019 var tallet næsten fordoblet til 60 %.” Fortæller Mark Andersen. Tallene er baseret på de forbrugslån, der formidles via Admills sammenligningstjenester. Admill har formidlet mere end 10.000 forbrugslån det seneste år, og har sammenligningstjenesten Tjeklån

Årsagerne til fordoblingen skal findes flere forskellige steder. Først og fremmest har lånesiderne arbejdet på at optimere deres sites, så de er mere mobilvenlige end tidligere. Det er altså blevet nemmere at navigere rundt på siderne fra en 5,5 tommer Iphoneskærm. Derudover er annoncørerne også blevet knivskarpe, når det kommer til mobilvenlig annoncering - og de står klar til at blande sig i konkurrencen om opmærksomheden, i de to timer danskerne gennemsnitligt bruger på mobilen hver eneste dag. 

Online forbrugslån er eksploderet 

Danskerne optager i langt højere grad end tidligere deres lån på mobile devices - og det skyldes altså, at forbrugslån er blevet langt mere populære end tidligere. Samtidig skyldes det, at lånesiderne har optimeret deres hjemmesider, så de kan tilgås med et enkelt klik fra smartphone skærmen. Ifølge en undersøgelse lavet af Forbrugerrådet Tænk og Trygfonden, er det hver fjerde unge dansker mellem 18 og 30 år, der har et forbrugslån. Beløbene på lånene er varierende og pengene bliver brugt på mange forskellige ting. Mens nogle bruger de lånte penge på uddannelse, bruger andre pengene på forbrugsgoder.

Nøgleord

Kontakter

Mark Andersen

Links

Information om Heymate ApS

Heymate ApS
Klostergade 56 C
8000 Aarhus C

https://heymate.dk/

Admill driver en række sammenligningstjenester indenfor forbrugslån i Danmark herunder tjek-laan.dk, Clarafinans.dk og Moremoney.dk. Admill formidler årligt mere end 10.000 forbrugslån i Danmark.

Udover forbrugslån sammenligner Admill også priser på bredbånd, a-kasser, måltidskasser og mobilabonnementer. Admill blev etableres 1. april 2018 og har siden oplevet en markant vækst på antal prissammenligninger.

 

Følg pressemeddelelser fra Heymate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Heymate ApS

Danskerne ser fordelene ved at montere en varmepumpe i hjemmet20.9.2019 14:01:59 CESTPressemeddelelse

Dette er sponsoreret indhold I den forgangne tid er der kommet et stort fokus på klimaet og den ‘grønne’ omstilling. Det er blevet meget vigtigt for danskerne at tage et standpunkt i den store klimadebat. Det er gældende på den store offentlige scene så vel som i hjemmet. I takt med det tager flere og flere danskere valget om at få en elektriker til at montere en miljøvenlig varmepumpe i hjemmet. Den miljøvenlige varmepumpe Rigtig mange danskere er altså begyndt at kunne se fordelene ved at investere i en varmepumpe, da det både er en CO2 besparelse men også en besparelse rent økonomisk på en og samme tid. El-virksomheden VS-Automatic oplever, at tilfredsheden blandt kunderne ikke er til at tage fejl af. VS-Automatic har med sine mere end 25 års erfaring i branchen kunnet følge en stor udvikling i danskernes præferencer indenfor varmeløsninger. Tilbage i 1980’erne var det yderst populært at køre med el-varme, blandt andet el-radiatorer og dertil en brændeovn. Som tiden gik fandt man ud

Danskerne rykker træningen indenfor i vintermånederne11.9.2019 15:24:35 CESTPressemeddelelse

Det er blevet efterår i Danmark. Udenfor er det gråt, tåget og regnfuldt - og forkølelse og efterårssnue banker på døren. For blot en måned siden, stod solen højt på himlen, og badevandet var både lunt og rart. Statistikken viser, at de varme sommermåneder, for alvor fik danskerne til at være aktive i naturen - i form af både løbeture og andet motion. En undersøgelse foretaget af Friluftsrådet viser at hele 56 procent af deltagerne i undersøgelsen i sommerhalvåret opholder sig i naturen mindst én gang dagligt, og 29 procent yderligere opholder sig i naturen en til tre gange om ugen. Men mens mange danskere kridtede løbeskoene og gik eller løb en tur i den de danske skove viser undersøgelser foretaget af Danskernes Friluftsliv, at danskerne er markant mindre aktive ude i naturen, når vinteren sniger sig på.

SEND MILJØVENLIG FRAGT - RENERE END NOGENSINDE FØR - MED GARANTI!22.8.2019 12:45:12 CESTPressemeddelelse

Pakke.dk og UPS giver dig mulighed for at sende fragt, der gavner miljøet. Den civiliserede verden vi kender, kan svært fungere uden fragt, men for første gang i historien, siden vi stoppede med at bruge hestetransport, kan du nu sende den fragt du har brug for og lyst til med ren samvittighed over for miljøet. Hver gang du sender en pakke med Carbon Neutral Shipment bliver dit miljøtillæg brugt til at garantere, at der bliver fjernet eller reduceret mindst lige så meget CO2, som forsendelsen skaber. Flere af de projekter der sikrer CO2 neutraliteten fortsætter endda efter din forsendelse, og kan reducere CO2 hver dag året rundt fremover, takket være dit miljøtillæg. Med andre ord undgår du ikke blot at skade miljøet - du gavner det både nu og i årene fremover.

Trump får Googlesøgninger på “Greenland”, “Denmark” og “Mette Frederiksen” til at eksplodere21.8.2019 14:43:07 CESTPressemeddelelse

Hvor mange hoteller, supermarkeder og seværdigheder findes på Grønland? Og hvor mange turister kan stå omkring springvandet ved Christiansborg? Måske ikke nok! Donald Trumps natlige tweet, hvor han både nævner ‘Greenland’, ‘Denmark’, og ‘Mette Frederiksen’ har nemlig fået amerikanerne til at fare til søgemaskinerne, for at finde svar på, hvad de mærkværdige og muligvis også ukendte ord betyder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum