VIA University College

Tag til Åbent Hus hos VIA på Campus Viborg

Del

Mandag den 3. juni holder Campus Viborg Åbent Hus. Mød VIAs uddannelser til administrationsbachelor, pædagog, pædagogisk assistent, sygeplejerske samt forskellige animationsuddannelser.

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Det kan du opleve i Viborg

Til Åbent Hus på Campus Viborg mandag den 3. juni kl. 17.00-19.00 kan du møde nogle af de nuværende studerende og få en snak med dem om studielivet.

Hver uddannelse vil være repræsenteret med en workshop, hvor du kan se og afprøve elementer fra uddannelsen. Her vil studerende give dig et blik ind i studiet og fortælle om hvordan det er, at være studerende på Campus Viborg – i og uden for undervisningslokalerne!

Der er også mulighed for at stille spørgsmål om adgangskrav og optagelse til Studievalg, der vil være til stede på Campus Viborg denne aften.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 5. juli kl. 12.00 gennem kvote 1.

På Campus Viborg kan du møde uddannelserne til administrationsbachelor, pædagog, pædagogisk assistent, sygeplejerske samt forskellige animationsuddannelser.


Fakta om Åbent Hus i Viborg

Tid:
Mandag den 3. juni 2019, kl. 17.00-19.00.

Sted: VIA University College

Prinsens Alle 2

8800 Viborg

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Fonden for Entreprenørskab har i 2019 tildelt VIA prisen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution fordi innovation og entreprenørskab er en fast del af alle VIAs uddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum