VIA University College

Tag til Åbent Hus hos VIA på Campus Herning

Del

Tirsdag den 4. juni holder Campus Herning Åbent Hus. Besøg VIAs forskellige designuddannelser, materialeingeniør eller den nye professionsbachelor i Skat.

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Det kan du opleve på VIA i Herning

Til Åbent Hus får du mulighed for at stille spørgsmål til studievejlederne og tale med studerende om fx undervisningsformer, studiemiljø og karrieremuligheder.

Åbent Hus er med andre ord din mulighed for at blive klogere på uddannelserne og komme tættere på et valg om, hvad der er den rette uddannelse for dig.


Fakta om Åbent Hus i Herning

Tid:
Tirsdag den 4. juni 2019 kl. 16.00-19.00

Sted: VIA University College

Campus Herning, VIA Design

Birk Centerpark 5

7400 Herning


Se detaljeret program for Åbent Hus på via.dk/aabenthus

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Fonden for Entreprenørskab har i 2019 tildelt VIA prisen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution fordi innovation og entreprenørskab er en fast del af alle VIAs uddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum