Aabenraa Kommune

Tag med på Scenekunst Sommercamp i Frøslevlejren

Del

Normalt finder Scenekunst Sommercamp kun sted på Sjælland, men i år er der en unik mulighed for at komme med på campen i Sønderjylland – nærmere bestemt Frøslevlejren, hvor der i uge 30 bliver danset, sunget og spillet skuespil hele ugen.

Sådan så det ud, da der sidste år var Scenekunst Sommercamp på Sjælland. Foto: Russell Collins, Scenekunstskoler
Sådan så det ud, da der sidste år var Scenekunst Sommercamp på Sjælland. Foto: Russell Collins, Scenekunstskoler

Børn og unge fra Sønderjylland og Sydslesvig har lige nu alletiders mulighed for at få sommerferieoplevelser, de kommer til at huske i lang tid. For første gang er det nemlig muligt at komme på Scenekunst Sommercamp uden for Sjælland, når Frøslevlejren i uge 30 slår dørene op for campen.

- Det bliver en helt kanon uge, og vi håber virkelig, at der er nogle børn og unge, der har lyst til at melde sig til og være med. Campen er for alle, og man behøver ikke have erfaring med hverken sang, dans eller skuespil for at kunne være med. Og jeg tør godt garantere, at man både lærer en hel masse nyt, får nye venner og får boostet sin selvtillid. Det er en chance, man skal gribe, for man kommer helt sikkert ikke til at fortryde det, siger Lise Lotte Urfe, der er kulturkonsulent i Aabenraa Kommune og har været med til at arrangere sommercampen.

Scenekunst Sommercamp er for alle mellem 8-18 år, og den foregår 21.-27. juli i uge 30. Der vil være fem timers undervisning om dagen, som udføres af topprofessionelle undervisere. Drama, sang og dans er i højsædet, lige som der også er stor fokus på sjove og hyggelige aktiviteter om aftenen og på at skabe venskaber mellem børnene. Der er også mulighed for eneundervisning, hvis der er nogen, der ønsker det.

Det er ikke tilfældigt, at sommercampen i år finder sted i Frøslevlejren. Som en del af Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig er der nemlig stor fokus på Frøslevlejren som fyrtårnsprojekt.

- I fyrtårnsprojeket arbejder vi med talentudvikling ved at skabe rammerne for, at børn og unge får mulighed for at opleve og skabe kunst på højt niveau. Og det er lige præcis det, som Scenekunst Sommercamp gør, siger Lars Kristensen, der er udvalgsformand for Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg og fortsætter:

- Derfor håber jeg også, at der vil være god opbakning til campen, så vi kan få pladserne fyldt ud, og børn og unge kan få en god uge i kunsten og kulturens tegn, samtidig med at de kan få lov at hygge sig en hel uge i sommerferien.

Aabenraa Kommune har bidraget økonomisk til Scenekunst Sommercamp, og det betyder, at prisen for campen er blevet billigere for deltagerne. På www.aabenraa.dk/scenekunst kan man læse mere om campen samt tilmelde sig.

Kontakter

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lars Kristensen, tlf.: 21 47 49 54; e-mail: lkri@aabenraa.dk

Kulturkonsulent Aabenraa Kommune, Lise Lotte Urfe, tlf.: 40 47 66 33; e-mail: llu@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Billeder

Sådan så det ud, da der sidste år var Scenekunst Sommercamp på Sjælland. Foto: Russell Collins, Scenekunstskoler
Sådan så det ud, da der sidste år var Scenekunst Sommercamp på Sjælland. Foto: Russell Collins, Scenekunstskoler
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum