Ishøj Kommune

Tag med Anders Blichfeldt på en musikalsk og personlig rejse

Del

Oplev et humoristisk, nærværende og musikalsk show, når Anders Blichfeldt gæster Kulturium Musikteater i Ishøj fredag den 5. november med sit soloshow 'Alene på scenen'

I sit nyeste show 'Alene på scenen' tager Anders Blichfeldt publikum med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Glæd dig til en aften i Kulturium Musikteater med sange fra tiden med Big Fat Snake, soloudgivelser, hør om samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019 og 2020.

Anders Blichfeldt vil i showet fortælle om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om at være far til fire, om turen til toppen af dansk musik, og om at nå en alder, hvor man pludselig er vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Alene på scenen

Til showet er Anders Blichfeldt alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de kendte sange fra hans store sangkatalog.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere, vi har i Danmark.

Køb din billet her

Arrangementet finder sted fredag den 5. november kl. 20 i Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj.

Billetter koster 295 kr. og kan købes på Kulturium Musikteaters hjemmeside via kulturium.dk.

Kontakter

Anders Lassen, musik- og teaterbooker i KUlturium Musikteater: andla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum