Egedal Kommune

Tag godt imod kommunens nye medarbejder – en telefonrobot

Del

På onsdag tester Borgerservice en ny robot, som skal hjælpe dig på rette vej, hvis du ringer med et ærinde eller spørgsmål til Borgerservice. Hun kan hjælpe med de mest almindelige omstillinger, men sender dig videre til personlig betjening, hvis hun ikke selv kan hjælpe, eller hvis du beder hende om det.

Ringer du til Borgerservice onsdag d. 7. juli, vil du blive mødt af robotten, der spørger, hvad hun kan hjælpe med. Hun kan nemlig omstille til de afdelinger, der svarer på de mest typiske henvendelser, fx om ydelser eller affald.

På sigt er det målet, at robotten kan tage sig af alle simple viderestillinger og dermed hurtigt og effektivt hjælpe de fleste opkald videre, forklarer leder af Borgerservice Stine Stuhr.

Robotten kan betjene så mange mennesker ad gangen, det skal være, og på den måde hjælpe de fleste med at ’skyde genvej’ i omstillingen.

- Det vil betyde, at borgeropkald om mere komplekse sager ikke skaber kø for de borgere, der egentlig bare skal tale med fx kommunens affaldsfolk, forklarer Stine Stuhr.

En hjælp ved telefonstorm

Robotten skal på sigt også kunne hjælpe de få gange om året, hvor der opstår en akut situation, som giver hundredevis af opkald fra borgere. Hvis der fx opstår vandforurening i et område, eller hvis der er nedbrud i et system, mange borgere bruger, skal robotten kunne tilbyde at sende et link med relevant information - også uden for åbningstid.

’Vi er her stadig’

Lige nu er robotten dog stadig under udvikling, og Stine Stuhr opfordrer til at tage godt imod hende, hvis man ringer til Borgerservice på onsdag.

- Hun er stadig ved at lære, og vi sidder klar til at deaktivere hende, hvis det bliver nødvendigt, forklarer Stine Stuhr og understreger, at telefonrobotten ikke er tænkt som erstatning for ’rigtige’ medarbejdere, men som en hjælp til deres arbejde.

- Man kan altid komme til at tale med et rigtigt menneske, som man plejer, både på onsdag og i fremtiden, slutter hun.

Kontakter

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Ny bebyggelse med plads til fællesskab for alle aldre24.6.2021 18:13:10 CEST | Pressemeddelelse

2E Group opfører 226 boliger ved siden af det nye P-hus i Egedal By. Det blev besluttet af Egedal Byråd den 22. juni efter en udbudsrunde, hvor vinderen blev valgt ud af i alt fem forslag. Bebyggelsen bliver en kombination af rækkehuse, lejligheder, seniorboliger og ungeboliger, med adgang til haverum og fælles faciliteter til forskellige aktiviteter på tværs af generationer. Boligerne forventes at være klar til indflytning i efteråret 2023.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum