Ishøj Kommune

Tag familien med til Byhave for Børn

Del

Lørdag den 18. september kl. 11-14 bliver Ishøj Byhave forvandlet til et slaraffenland for børnefamilier, når Byhave for Børn løber af stablen med masser af aktiviteter, musik og teater for hele familien. Oplev blandt andet den unge rapper Karla

Tag familien med til en hyggelig dag, når Kulturium, i forbindelse med Vestegnens Kulturuge 2021, inviterer til Byhave for Børn i Ishøj Byhave. Arrangementet er gratis, og der er masser af aktiviteter på programmet for både mindre og større børn

Koncert med Karla

Kl. 12.45 går den 11-årige, populære rapper Karla på scenen. Karla elsker musik og føler sig hjemme på en scene. Sin unge alder til trods har hun allerede masser af erfaring og flere end 50 koncertoptrædener på CV’et.

Ishøj Danser

Kl. 11 og 13.15 kan du møde Ishøj Kulturskoles danselærer Pavel Herrera Duquesne til Costa del Sol Disco, hvor der skal danses disco som i de glade 70’ere.

Børneteater med CHICKS

Kl. 11.30 præsenterer Hr. Teater familieforestillingen CHICKS - en klovneforestilling om to burhøns, der oplever friheden for første gang. Søskendeparret Hilda & Gump lever side om side sammenklemt i et bur - indtil lågen en dag går op, og en ny verden ligger for deres fødder.

Aktiviteter i byhaven

Under hele arrangementet vil der være forskellige aktiviteter, som man kan deltage i. Der vil blandt andet være ansigtsmaling, skattejagt, kreativt værksted og bogsalg af børnebøger.

Medbring din egen picnic

Det er ikke muligt at købe mad på pladsen, men du er mere end velkommen til at tage din egen mad med og lave din egen hyggelige picnic i byhaven. Hvis vejret mod forventning bliver dårligt, rykker vi indenfor i varme og tørvejr i Kulturium Musikteater.

Gratis arrangement uden tilmelding

Arrangementet er gratis, og der er mulighed for at købe slik, popcorn, frugt og drikkevarer. Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op.

Vestegnens Kulturuge

Arrangementet er en del af Vestegnens Kulturuge, som foregår rundt omkring på Vestegnen fra den 10. til 19. september. I år er temaet for kulturugen ’Naturens steder – stedernes natur’. Læs mere om arrangementet og hvad der ellers sker i kulturugen på vestegnenskulturuge.dk

FAKTABOKS:

Program for dagen:

Kl. 11.00: Ishøj Danser præsenterer på scenen: Costa Del Sol Disco

Kl. 11.30: Hr. Teater præsenter børneteaterforestillingen CHICKS

Kl. 12.45: Danmarks sprødeste unge rapper: Karla

Kl. 13.15: Ishøj Danser præsenterer på scenen: Costa Del Sol Disco

Hele dagen:

Der vil være boder og aktiviteter fra kl. 11-14:

  • Ansigtsmaling
  • Kreativt værksted
  • Bogsalg af børnebøger
  • Skattejagt med biblioteket

Kontakter

Anders Lassen, musikbooker i Kulturium: andla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum