Lolland Kommune

Tæt samarbejde om beredskabet på Femern-forbindelsen

Del

Beredskabskommissionen for Lolland-Falster og Femern A/S fortsætter det tætte og vigtige samarbejde om beredskabet for den kommende Femern-forbindelse.

På et nyligt afholdt møde mellem borgmester John Brædder, Guldborgsund Kommune, borgmester Holger Schou Rasmussen, Lolland Kommune og administrerende direktør for Femern A/S Claus F. Baunkjær, blev det fælles ønske om et fortsat tæt og konstruktivt samarbejde understreget.

Mødet, der hovedsageligt drejede sig om det videre arbejde med de beredskabsfaglige rammer for den kommende Femern-forbindelse, var blevet til for at understøtte det igangværende arbejde på området. Her har Femern A/S's medarbejdere siden projektets start haft en tæt dialog med det kommunale beredskabs medarbejdere.

Alle parter udtaler efter mødet, at de har fuld tillid til, at det fortsatte arbejde vil munde ud i et sikkerhedskoncept for den kommende Femern-forbindelse, hvor alle tænkelige og utænkelige hændelser er blevet vurderet.

Borgmester John Brædder, der er formand for Beredskabskommissionen for Lolland-Falster Brandvæsen, udtaler:

"Beredskabet på den kommende Femern-forbindelse er en fælles opgave mellem det kommunale beredskab og Femern A/S, og jeg glæder mig derfor over, at vi kan fortsætte det gode og vigtige samarbejde."

Borgmester Holger Schou Rasmussen, der er næstformand for Beredskabskommissionen, udtaler:  

"Vores lokale beredskab skal i forbindelse med Femern-projektet kunne løse en række andre beredskabsopgaver, end de kan i dag. Derfor er den tætte dialog og det gode samarbejde essentielt."

Administrerende direktør i Femern A/S Claus F. Baunkjær udtaler: 

"Jeg er rigtig glad for samarbejdet med beredskabsmyndighederne. Vi har drøftet processen for det videre arbejde, og jeg er sikker på at vi får et stærkt og effektivt beredskab på den kommende Femern-forbindelse i både Danmark og Tyskland."  

Nøgleord

Kontakter

Claus F. Baunkjær
Administrerende direktør Femern A/S

Via pressechef Jens Villemoes
33 41 44 27

John BrædderBorgmester, Guldborgsund Kommune

25 18 03 90

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Hvem fortjener Arkitekturpris 2018?19.6.2018 06:05pressemeddelelse

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Det kan både være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kr. og en ”æresplade” til ophængning på byggeriet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum