Lolland Kommune

Tæt samarbejde om beredskabet på Femern-forbindelsen

Del

Beredskabskommissionen for Lolland-Falster og Femern A/S fortsætter det tætte og vigtige samarbejde om beredskabet for den kommende Femern-forbindelse.

På et nyligt afholdt møde mellem borgmester John Brædder, Guldborgsund Kommune, borgmester Holger Schou Rasmussen, Lolland Kommune og administrerende direktør for Femern A/S Claus F. Baunkjær, blev det fælles ønske om et fortsat tæt og konstruktivt samarbejde understreget.

Mødet, der hovedsageligt drejede sig om det videre arbejde med de beredskabsfaglige rammer for den kommende Femern-forbindelse, var blevet til for at understøtte det igangværende arbejde på området. Her har Femern A/S's medarbejdere siden projektets start haft en tæt dialog med det kommunale beredskabs medarbejdere.

Alle parter udtaler efter mødet, at de har fuld tillid til, at det fortsatte arbejde vil munde ud i et sikkerhedskoncept for den kommende Femern-forbindelse, hvor alle tænkelige og utænkelige hændelser er blevet vurderet.

Borgmester John Brædder, der er formand for Beredskabskommissionen for Lolland-Falster Brandvæsen, udtaler:

"Beredskabet på den kommende Femern-forbindelse er en fælles opgave mellem det kommunale beredskab og Femern A/S, og jeg glæder mig derfor over, at vi kan fortsætte det gode og vigtige samarbejde."

Borgmester Holger Schou Rasmussen, der er næstformand for Beredskabskommissionen, udtaler:  

"Vores lokale beredskab skal i forbindelse med Femern-projektet kunne løse en række andre beredskabsopgaver, end de kan i dag. Derfor er den tætte dialog og det gode samarbejde essentielt."

Administrerende direktør i Femern A/S Claus F. Baunkjær udtaler: 

"Jeg er rigtig glad for samarbejdet med beredskabsmyndighederne. Vi har drøftet processen for det videre arbejde, og jeg er sikker på at vi får et stærkt og effektivt beredskab på den kommende Femern-forbindelse i både Danmark og Tyskland."  

Nøgleord

Kontakter

Claus F. Baunkjær
Administrerende direktør Femern A/S

Via pressechef Jens Villemoes
33 41 44 27

John BrædderBorgmester, Guldborgsund Kommune

25 18 03 90

Holger Schou RasmussenBorgmester, Lolland Kommune

23 24 91 80

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

10 millioner vindmøllekroner på vej til græsrødder og foreninger i Lolland Kommune9.3.2018 05:00pressemeddelelse

Næsten 10 millioner kr. Så mange penge er på vej til 33 lokale projekter i Lolland Kommune. Pengene gives i støtte fra vindmøllepuljen ”Den grønne ordning” til lokale projekter, hvis ansøgninger i første omgang blev behandlet af Lolland Kommune sidste år. Nu har projekterne fået ”Energinets” blå stempel. Energinet administrerer ordningen på statens vegne, som nu betyder, at der helt præcis er 9.746.619 kr. på vej til græsrødder og foreninger i Lolland Kommune.

Lolland Kommune bygger en af de bedste broer til fagligt stærke elever28.2.2018 05:00pressemeddelelse

Fra alle sider lyder opfordringen i årene her, at flere unge skal tage en ungdomsuddannelse. Og flere unge skal også helst tage ungdomsuddannelser, der er målrettet produktionsdanmark. For det er her, de store muligheder er, og det er den sikre investering for både de unge og for samfundet. De to ting har man i Lolland Kommune slået sammen i ”Science Camp”, som er et samarbejde mellem grundskoler, CELF og Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) på Lolland. Det konkluderer Tænketanken DEA efter at have set på brobygningsforløbene herhjemme, overgangen fra grunduddannelsen til ungdomsuddannelsen. Her fremhæves Science Camp som et af landets bedste forløb.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum