Region Hovedstaden

Tæt opløb giver anledning til omtælling

Del

To kandidater fra Socialdemokratiet har næsten fået lige mange stemmer. Regionsvalgsbestyrelsen i Region Hovedstaden har derfor besluttet, at der skal foretages en omtælling.

To kandidater har fået næsten lige mange stemmer efter optællingen er afsluttet. Det drejer sig om Bodil Kornbek fra Socialdemokratiet, der ved første optælling har fået 2.428 personlige stemmer og Maria Gudme fra Socialdemokratiet, der har fået 2.430 personlige stemmer. Valgbestyrelsen har derfor besluttet, at der skal foretages en omtælling af disse stemmer, for at være helt sikre på resultatet. 

Regionsvalgsbestyrelsen træder sammen i morgen kl. 16.00, når omtællingen har fundet sted, for at godkende valget. 

Se hvor mange stemmer hver enkelt kandidat har fået her 

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Det dansk-svenske ReproUnion-projekt når finalen i EU´s prestigefyldte RegioStars Awards18.6.2018 13:10pressemeddelelse

Blandt over 100 EU-støttede projekter fra hele Europa er netop det dansk-svenske, ReproUnion-projekt, gået videre til den prestigefyldte finale i konkurrencen om at blive Europas bedste projekt støttet af Samhørighedsfonden. Med afsæt i Medicon Valley-regionens unikke kompetencer på området, har ReproUnion til formål at styrke forskning, udvikling og tilgængelighed inden for behandling af ufrivillig barnløshed, som er et stigende problem i Europas aldrende befolkninger, og de hidtidige resultater har vakt opmærksomhed i Bruxelles.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum