Region Hovedstaden

Tæt opløb giver anledning til omtælling

Del

To kandidater fra Socialdemokratiet har næsten fået lige mange stemmer. Regionsvalgsbestyrelsen i Region Hovedstaden har derfor besluttet, at der skal foretages en omtælling.

To kandidater har fået næsten lige mange stemmer efter optællingen er afsluttet. Det drejer sig om Bodil Kornbek fra Socialdemokratiet, der ved første optælling har fået 2.428 personlige stemmer og Maria Gudme fra Socialdemokratiet, der har fået 2.430 personlige stemmer. Valgbestyrelsen har derfor besluttet, at der skal foretages en omtælling af disse stemmer, for at være helt sikre på resultatet. 

Regionsvalgsbestyrelsen træder sammen i morgen kl. 16.00, når omtællingen har fundet sted, for at godkende valget. 

Se hvor mange stemmer hver enkelt kandidat har fået her 

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Sophie Hæstorp Andersen og Martin Geertsen: Vi skal hegne midlerne til Hovedstaden ind23.5.2018 15:06pressemeddelelse

Hovedstaden er hele Danmarks hoveddør og det er derfor i hele landets interesse, at vi har en hovedstad i vækst. Den opgave risikerer at miste tilstrækkeligt med fokus og midler, hvis den ændring af erhvervsfremme systemet, som ligger på bordet lige nu, bliver til virkelighed, lyder det i en fælles udmelding fra regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) og næstformand i Region Hovedstaden, Martin Geertsen (V).

Sammen om at få flere unge til at blive faglærte25.4.2018 11:00pressemeddelelse

Af parterne bag Faglært til vækst: Sophie Hæstorp Andersen (S), regionsrådsformand, John Schmidt Andersen (V), borgmester for Frederikssunds Kommune, Steen Christiansen (S), formand for KKR Hovedstaden og borgmester i Albertslund Kommune, Lars Gaardhøj (S), formand for Erhvervs-, Vækst og Forskningsudvalget, Ole Heinager, direktør for NEXT Uddannelse, René Van Laer, direktør for Handelsskolen København, Anette Kjær Sørensen, afdelingschef for Hovedstadens Rekrutteringsservice, Morten Emborg, konst. direktør for Technical Education Copenhagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum