Region Hovedstaden

Tæt opløb giver anledning til omtælling

Del

To kandidater fra Socialdemokratiet har næsten fået lige mange stemmer. Regionsvalgsbestyrelsen i Region Hovedstaden har derfor besluttet, at der skal foretages en omtælling.

To kandidater har fået næsten lige mange stemmer efter optællingen er afsluttet. Det drejer sig om Bodil Kornbek fra Socialdemokratiet, der ved første optælling har fået 2.428 personlige stemmer og Maria Gudme fra Socialdemokratiet, der har fået 2.430 personlige stemmer. Valgbestyrelsen har derfor besluttet, at der skal foretages en omtælling af disse stemmer, for at være helt sikre på resultatet. 

Regionsvalgsbestyrelsen træder sammen i morgen kl. 16.00, når omtællingen har fundet sted, for at godkende valget. 

Se hvor mange stemmer hver enkelt kandidat har fået her 

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Årets Hovedstadspris: Ny pris hædrer dem, der går forrest i udviklingen af hovedstaden25.1.2019 07:30:16Pressemeddelelse

Region Hovedstaden uddeler i år for første gang Hovedstadsprisen. Prisen gives for en særlig indsats, der har styrket hovedstadsregionen via initiativer eller formidling, der sætter hovedstadsregionen på landkortet. Prisen overrækkes fredag til afgående rektor for IT-Universitetet, Mads Tofte, fordi han har sat digitalisering på dagsordenen og fået flere kvinder til at tage en uddannelse indenfor IT.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum