Esbjerg Kommune

Ta’ på familietur til det Van(d)vittige Vidunderlige Vadehav

Del

Trænger familien til at komme ud af huset og opleve noget nyt, så er MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring på banen med en ny aktivitet. Igen kan familierne låne en rygsæk med kort og grej, og på forårets familietur bliver de sendt på opdagelse omkring det Van(d)vittige Vidunderlige Vadehav ved Myrthuegård.

I en tid præget af mange aflysninger og restriktioner har formidlerne i MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring tænkt ud af boksen og udviklet endnu et tilbud til børnefamilier, så de på egen hånd kan opleve den storslåede natur i den nordlige ende af Vadehavet ved Myrthuegård.

Det nye initiativ følger efter den store interesse, som MYRTHUE hen over efteråret og vinteren har oplevet for familieturen med Gravanden Gustav.

”Det har været en velbesøgt succes, som rigtig mange familier har været glade for, og derfor har vi taget de gode erfaringer med videre i en ny oplevelse, hvor familierne kan tage på tur til det Van(d)vittige Vidunderlige Vadehav,” fortæller Dorte Vind, leder af MYRTHUE.

Rygsæk med kort og grej
Med udgangspunkt i Myrthuegård kan gæsterne nu igen gratis låne en rygsæk fyldt med kort, grej og inspiration til aktiviteter for børn og voksne om og ved Vadehavet. Turen er samlet ca. 2 km. lang, og gæsterne henter rygsækken i Myrthuegårds hvide ”Svalehus”, der altid er åbent. Det er også en god idé at tage mad og drikke med på udflugten, og der er gode steder til en hyggelig pause og et lille hvil.

Turens aktiviteter sætter fokus på Vadehavets vidunderlige natur, som foruden nationalpark er udpeget til UNESCO Verdensarv. Aktiviteterne tager afsæt i Nationalpark Vadehavets undervisningsportal Mit Vadehav.

Familieturen er en del af den udvikling, som MYRTHUE har sat i gang, fordi Myrthuegård er blevet udpeget til port til Nationalpark Vadehavet. Er du interesseret i flere oplysninger om projektet, kan du læse nærmere her.

Kontakter

Dorte Vind, leder af MYRTHUE – Natur, Kultur & Læring, tlf. 27 74 12 77, dvk@esbjergkommune.dk

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum