Guldborgsund KommuneGuldborgsund Kommune

SYNG MED I MORGEN TORSDAG KL 16 MED MICKEY PLESS OG LARS SØRENSEN

Del

Mickey Pless fra Nykøbing F. Revyen har besluttet at ændre det planlagte tiltag med musik fra en ladvogn i en række byer i Guldborgsund torsdag d 26. marts.

Pga. bekymrede reaktioner fra borgerne, er det ændret således, at indslaget KUN streames på Facebook. Det bliver kl 16 torsdag d. 26. marts på Nykøbing Falster Revyens og Guldborgsund kommunes Facebooksider.

Der er stadig mulighed for at synge med på de tre sange. Og formålet er det samme; lad os få en fælles oplevelse i Guldborgsund, hvor vi synger sammen hver for sig.

Mickey Pless, der sammen med musiker Lars Sørensen, tog initiativet til at lave en tur rundt til kommunens byer, hvor borgerne kunne synge med fra deres vinduer, uddyber: ”Det er klart, at når borgerne er bekymrede for, om dette giver anledning til større risici, så skal vi lytte til det. Det har jo været vores intention fra starten at skabe en god oplevelse af fællesskab, for det ved jeg, vi er gode til her. Og dette er blot en anden måde at gøre det på, som jeg håber mange vil bakke op om. Jeg glæder mig i hvert fald til at synge og spille i morgen – blot på en ny måde”.

Sangene, der spilles er:

Det er i dag et vejr
Livstræet
Så længe jeg lever

Kontakter

KONTAKT:

Mickey Pless,
direktør Nykøbing F. Revyen, tlf. 6178 8043

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum