Det Kongelige Teater

Sylfiden får digital premiere på KGL Xtra

Del

Nu får hele Danmark mulighed for at se den totalt udsolgte forestilling Sylfiden, når vi fra den 25. november viser den på KGL Xtra.

Foto: Per Morten Abrahamsen
Foto: Per Morten Abrahamsen

Billetterne til Nikolaj Hübbes nye version af August Bournonvilles 200 år gamle ballet er blevet revet væk af publikum. Nu får endnu flere mulighed for at se den fantastiske forestilling, når vi fra den 25. november kl. 20 viser den helt gratis på KGL Xtra.

”I en tid, hvor kapaciteten i vores huse er begrænset og billetterne er færre end de plejer at være, er det fantastisk, at vi har mulighed for at vise vores sublime scenekunst til endnu flere publikummer via KGL Xtra. Sylfiden er en utrolig smuk fortælling og en hjørnesten i Den Kongelige Ballet, og jeg er meget glad for og stolt af denne opsætning, som vi nu kan vise til hele Danmark,” siger balletmester Nikolaj Hübbe.

Sylfiden havde premiere lørdag den 24. oktober og er en af de balletter, der er opført flest gange på Det Kongelige Teater. I denne iscenesættelse af Sylfiden går Nikolaj Hübbe tilbage til den oprindelige romantiske forestilling, som August Bournonville koreograferede. Kostumer og scenografi er designet af det scenografiske powerpar Anja Vang Kragh og Mia Stensgaard og sammen har de skabt et svævende og magisk univers, hvor den skønne sylfide lever.

Sylfiden havde premiere lørdag den 24. oktober på Gamle Scene og spiller til og med den 25. november. Fra den 25. november kl. 20 kan forestillingen ses på KGL Xtra.

Det sagde pressen om Sylfiden:

Berlingske / ★★★★★
Politiken / ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
Frederiksborg Amts Avis / ★★★★★
Ungt Teaterblod / ★★★★★
Jyllands-Posten / ★★★★
XQ28 / ★★★★

Læs mere om forestillingen HER.

Koreografi: Nikolaj Hübbe, efter August Bournonville
Musik: H. S. Løvenskjold
Scenografi og kostumer: Anja Vang Kragh
Scenografi og kostumer: Mia Stensgaard
Lysdesign: Åsa Frankenberg
Dirigent: David Levi

Den Kongelige Ballet
Det Kongelige Kapel

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Per Morten Abrahamsen
Foto: Per Morten Abrahamsen
Download
Foto: Per Morten Abrahamsen
Foto: Per Morten Abrahamsen
Download
Foto: Klaus Vedfelt
Foto: Klaus Vedfelt
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum