ALECTIA A/S

Sygehusekspert: Hospitalslogistik og sporbarhed er kommet for at blive!

Del

"Der kan høstes mange gevinster med hospitalslogistik, og vi er endnu ikke i mål med at implementere de mest effektive løsninger. Det gælder både på eksisterende hospitaler og de nye hospitalsbyggerier. TV-Avisens indslag om sporbarhed på sygehusene mandag den 8. februar er et godt eksempel på et område, der kan udbygges og skabe mere effektive patientforløb og arbejdsprocesser på hospitalerne", fortæller sygehusekspert Michael Møller, ALECTIA.

Michael Møller, ALECTA:

"Kliniske medarbejdere bruger for meget tid på at lede efter kollegaer, apparatur, udstyr og såmænd også indimellem patienterne. Her skal vi selvfølgelig analysere og sikre, at vi anvender de rigtige løsninger inden for hospitalslogistik. I ALECTIA er vi ikke nervøse for, at systemerne misbruges og fejlfortolkes, hvis man blot implementerer de rigtige løsninger."

"Der er betydelige krav hvert år til effektivitetsforbedringer på hospitalerne, og de 16 kvalitetsfondsbyggerier er omfattet af krav til at skabe et endnu mere effektive hospitaler. Gevinsterne kommer ikke af sig selv, og et af de oplagte områder er netop effektiv hospitalslogistik, hvor nye og moderne simuleringsværktøjer kan anvendes til at optimere arbejdsgangene og mindske spildtid." 

Se indslaget på TV-Avisen her:

https://www.dr.dk/tv/se/tv-avisen/#!/11:21

Om Michael Møller og ALECTIA
Michael Møller, cand.scient.adm. er markedschef i ALECTIA og har et indgående kendskab til udfordringerne, tendenserne og mulighederne i sundhedssektoren. ALECTIA er Danmarks 5. største rådgivende ingeniørvirksomhed og en af landets absolut førende rådgivere inden for sundhedssektoren med projekter over hele landet - fra Køge Universitetshospital til Det Nye Universitetshospital i Aarhus. Virksomheden er bl.a. specialister i logistik- og simuleringsløsninger og rådgiver herom bl.a. på sygehuse, fødevarefabrikker og i den farmaceutiske industri.

Yderligere information: 

Michael Møller Markedschef, Hospitaler
Cand.scient.adm
mcmo@alectia.com
Tlf. 29 600 618

Billeder

Links

Information om ALECTIA A/S

ALECTIA A/S
ALECTIA A/S
Teknikerbyen 34
2830 Virum

88 191 000http://www.alectia.com/

Følg pressemeddelelser fra ALECTIA A/S

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra ALECTIA A/S

ALECTIA skal være med til at skabe bedre boligforhold i Aarhus19.1.2017 13:52pressemeddelelse

Brabrand Boligforening er én af landets største boligforeninger med i alt 5.500 lejeboliger fordelt på 24 afdelinger. ALECTIA har netop vundet en rammeaftale på ingeniørrådgivning, der skal være med til at skabe flere og bedre lejeboliger i og omkring Aarhus. Boligforeningen har årligt afsat 110 mio. kr. til nybyggeri og 250 mio. til renovering. Da rammeaftalen løber over fire år, betyder det, at der er tale om en samlet anlægssum på ca. 1,5 mia. i denne periode.