Sydbank A/S

Sydbank udskyder generalforsamling 2020

Del

Grundet coronavirussets hærgen udskydes Sydbanks generalforsamling.

Sydbank udskyder generalforsamling 2020

Som følge af coronavirussets udbredelse og regeringens anbefalinger, har Sydbank besluttet at udskyde den ordinære generalforsamling d. 19 marts 2020.

Bankens vedtægter tillader ikke, at generalforsamlingen kan afholdes elektronisk. Så den bliver i stedet udskudt, til det er tilladt og forsvarligt at samles i større grupper. Der vil til den tid blive sendt ny indkaldelse ud.

Nøgleord

Kontakter

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - en stærkere bank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Sydbank hjælper kunder, der er ramt af coronavirus17.3.2020 09:56:09 CETNyhed

Den helt særlige situation, som spredningen af coronavirus giver, betyder, at vi øger vores fokus på at hjælpe kunder, der bliver ramt af økonomisk. - Sydbank er en bank, der er tæt på sine kunder, og vores kunder skal kunne regne med os, også i denne helt usædvanlige situation. Sydbank er en af Danmarks største erhvervsbanker, og især erhvervskunderne kan blive ramt økonomisk. Vi rykker derfor endnu tættere på vores kunder, og står klar til at hjælpe, helt som vi plejer, men nu med større fleksibilitet i forhold til at få fundet en løsning, siger bankdirektør Bjarne Larsen. Sådan kan du få hjælp Konkret betyder det for dig som kunde, at: Vi øger muligheden for midlertidige overtræk og udvidelse af kreditter ligesom du har mulighed for at forlænge afdragsperioden på dine lå Vi overvejer, hvilke muligheder der er for at give henstand med betalinger Som investeringskunde kan du følge med i daglige briefinger om udviklingen på markederne – og ved større ændringer opdaterer vi flere gange

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum