Sydbank A/S

Sydbank styrker den lokale forankring

Del

Sydbank vil rykke endnu tættere på kunderne. Derfor udvider banken antallet af områdehovedkontorer med tre til i alt 12 områder og lægger op til mere lokal selvbestemmelse.

I takt med at digitaliseringen gør bankkunderne mere selvhjulpne, stiger behovet for at være tilgængelig lokalt. Det er baggrunden for, at Sydbank opretter tre nye områdekontorer.

- Man kan sige, at det, der i forvejen er en af Sydbanks styrker, gør vi endnu stærkere, nemlig vores decentrale organisation og dermed sikrer vi en høj grad af nærhed til kunderne. Med områdekontorerne følger flere specialistfunktioner og dermed et endnu bedre rådgivnings setup, siger bankdirektør Henning Dam.

De nye områdekontorer ligger i Aalborg, som hidtil har været en filial under Århus, i Horsens og i Sønderborg.

- Vi vil sætte kunden først. Det er en del af Sydbanks strategi at styrke kundeorienteringen, og det mener vi, vi gør bedst ved at styrke den decentrale struktur og være tilgængelige lokalt, forklarer Henning Dam.

En enklere organisering skal give mere kundeorientering

Udover ændringer på landkortet, hvor Sydbanks ni danske områder bliver til 12, så bliver der også ændret på ledelsesstrukturen. I praksis fjerner man et ledelsesniveau.

- Vi skal have styrket medbestemmelsen og ansvaret derude, hvor de kender kunderne. Derfor har fremtidens filialdirektør et større ansvar for egen filial. Det er en betydelig styrkelse af det kundenære, og vedkommende bliver Sydbanks primære repræsentant i lokalsamfundet, siger bankdirektør Henning Dam.

Ændringerne træder i kraft med øjeblikkelig virkning. Alle filialer bibeholdes.

Sydbank består nu af:
- Områdefilial – 12
- Erhvervs- og privatfilial –
- Privatfilial – 29
- Tyskland – Områdefilial og 2 erhvervs- og privatfilialer

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Datatyvene går målrettet efter de mindre virksomheder11.4.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dansk erhvervsliv er som resten af samfundet stærkt digitaliseret. Men sikkerheden er ikke fulgt med. Det gælder især små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad er blevet mål for IT-kriminelle, efterhånden som større virksomheder har hævet paraderne. De mindre firmaer bliver nødt til at sikre sig bedre, der er alt for meget på spil, mener chefen for informati-onssikkerhed i Sydbank.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum