Sydbank A/S

Sydbank styrker den lokale forankring

Del

Sydbank vil rykke endnu tættere på kunderne. Derfor udvider banken antallet af områdehovedkontorer med tre til i alt 12 områder og lægger op til mere lokal selvbestemmelse.

I takt med at digitaliseringen gør bankkunderne mere selvhjulpne, stiger behovet for at være tilgængelig lokalt. Det er baggrunden for, at Sydbank opretter tre nye områdekontorer.

- Man kan sige, at det, der i forvejen er en af Sydbanks styrker, gør vi endnu stærkere, nemlig vores decentrale organisation og dermed sikrer vi en høj grad af nærhed til kunderne. Med områdekontorerne følger flere specialistfunktioner og dermed et endnu bedre rådgivnings setup, siger bankdirektør Henning Dam.

De nye områdekontorer ligger i Aalborg, som hidtil har været en filial under Århus, i Horsens og i Sønderborg.

- Vi vil sætte kunden først. Det er en del af Sydbanks strategi at styrke kundeorienteringen, og det mener vi, vi gør bedst ved at styrke den decentrale struktur og være tilgængelige lokalt, forklarer Henning Dam.

En enklere organisering skal give mere kundeorientering

Udover ændringer på landkortet, hvor Sydbanks ni danske områder bliver til 12, så bliver der også ændret på ledelsesstrukturen. I praksis fjerner man et ledelsesniveau.

- Vi skal have styrket medbestemmelsen og ansvaret derude, hvor de kender kunderne. Derfor har fremtidens filialdirektør et større ansvar for egen filial. Det er en betydelig styrkelse af det kundenære, og vedkommende bliver Sydbanks primære repræsentant i lokalsamfundet, siger bankdirektør Henning Dam.

Ændringerne træder i kraft med øjeblikkelig virkning. Alle filialer bibeholdes.

Sydbank består nu af:
- Områdefilial – 12
- Erhvervs- og privatfilial –
- Privatfilial – 29
- Tyskland – Områdefilial og 2 erhvervs- og privatfilialer

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - en stærkere bank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Sydbanks køb af Alm. Brand Bank er godkendt – handlen forventes afsluttet i november30.10.2020 10:03:40 CETPressemeddelelse

Finanstilsynet og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt Sydbanks køb af Alm. Brand Bank. En handel, der blev annonceret den 1. oktober i år. Det betyder, at betingelserne for handlens gennemførelse er opfyldt. - Det er meget glædeligt, at vi har godkendelserne af handlen. Vi er ved at få de sidste praktiske detaljer på plads med Alm. Brand, og vi ser frem til at tage godt imod kunder og medarbejdere i Sydbank, siger Sydbanks administrerende direktør Karen Frøsig. Handlen forventes gennemført i løbet af november, hvorefter kunder og medarbejdere i Alm. Brand Bank vil være en del af Sydbank-koncernen. - Der er naturligvis en masse spørgsmål blandt kunder og medarbejdere, der presser sig på i sådan en situation her. Det har vi stor respekt for, og vi arbejder på højtryk for at få alting på plads hurtigst muligt, siger Karen Frøsig. Så snart handlen er endelig, vil det blive meldt ud, hvordan Sydbank og Alm. Brand Bank flytter sammen i filialerne. Sydbank overtager Alm. Brand

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum