Sydbank A/S

Sydbank satser stærkt på Nordjylland

Del

Sydbanks filial i Aalborg bliver opgraderet til områdehovedkontor. ”Vi kan stadig se masser af muligheder i det nordjyske”, lyder det fra den nyudnævnte områdedirektør.

Sydbank har været repræsenteret i Aalborg i mange år – men som en filial under Aarhus. Det ændrer sig nu, hvor Nordjylland bliver et område i banken med hovedkontor i Aalborg.

- I Sydbank ser vi et enormt potentiale på den nordjyske markedsplads og ved at indrette et områdekontor, styrker vi indsatsen yderligere. Vi bliver taget godt imod og har været på en sund vækstrejse længe. Man kan sige, at de sønderjyske værdier passer godt ind i det nordjyske, og det er på den baggrund, at vi nu øger fokus endnu mere, fortæller den nye områdedirektør Claus Starbæk-Ravnborg.

Sydbank vil være den mest værdiskabende relations-bank i Nordjylland

Sydbank er Danmarks tredjestørste erhvervsbank og det nylige opkøb af Alm. Brand Bank har betydet vækst på privatkundeområdet, også i Nordjylland. Begge kundegrupper får glæde af det nye nordjyske fokus.

- Det her med en stærk og handlekraftig decentral organisation er en del af Sydbanks DNA. Og med udnævnelsen til områdekontor følger flere muligheder, herunder større beslutningskompetence. Det betyder, at vi kan tilbyde endnu hurtigere sagsbehandling, også i de større og mere komplekse sager, samtidig med at det sker med udgangspunkt i forståelse for de lokale forhold og behov, forklarer Claus Starbæk-Ravnborg, som selv bor i Gug; han har stået i spidsen for Sydbanks filial i Aalborg de seneste tre et halvt år.

- Jeg glæder mig meget til at skulle fortsætte vækstrejsen og samtidig øge Sydbanks tilstedeværelse yderligere i Nordjylland. Vi har et særligt godt tag i erhvervskunderne, og nu kan vi snart pakke vores værditilbud rigtigt ud på nordjysk og designe vores forretningsmodel efter de behov og de mennesker, som vi omgås på den lokale markedsplads. Det er også en stor styrke, at de tre forretningsben privat, erhverv og Private Banking er under fælles lokal ledelse, siger områdedirektøren.

Det nye område dækker geografisk fra Skagen i nord til Hobro i syd, og den nye organisation er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

Om Claus Starbæk-Ravnborg
Claus Starbæk-Ravnborg bor i Gug – er gift og har to børn.
Han har arbejdet i finanssektoren siden 1998. Før han blev ansat i Sydbank i 2017 var han en del af ledelsen i Danske Bank Finanscenter i Aalborg, hvor han var ansat i knap 20 år.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt: Claus Starbæk-Ravnborg: 51808147

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Datatyvene går målrettet efter de mindre virksomheder11.4.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dansk erhvervsliv er som resten af samfundet stærkt digitaliseret. Men sikkerheden er ikke fulgt med. Det gælder især små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad er blevet mål for IT-kriminelle, efterhånden som større virksomheder har hævet paraderne. De mindre firmaer bliver nødt til at sikre sig bedre, der er alt for meget på spil, mener chefen for informati-onssikkerhed i Sydbank.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum