Sydbank A/S

Sydbank satser på Horsens

Del

Sydbanks filial i Horsens bliver opgraderet til et områdekontor. Det betyder, at beslutningerne rykker tættere på kunderne, fortæller den nye områdedirektør.

Sydbank har ligget på Søndergade i mange år, og nu bliver det igen et selvstændigt område, efter i nogle år at have været drevet sammen med Vejle under fælles ledelse.

- Vi fortsætter med de samme dygtige medarbejdere, der er her. Flemming Hansen er for eksempel fortsat filialdirektør, hvilket er rigtig vigtigt for vores kunder. Men det betyder, at der rykker mere beslutningskraft til Horsens – vi gør det endnu nemmere for kunderne. Sydbank har en stærk tradition for at støtte op om de aktive lokalsamfund, og det vil vi kunne gøre i endnu højere grad nu, forklarer den nye områdedirektør i Horsens, Claus Brandt.

Ny direktør er lokalkendt
Udover filialen i selve Horsens kommer området nu til at dække Juelsminde og Skanderborg. Og her bor den nye områdedirektør også selv.

- Det her med en stærk og handlekraftig decentral organisation er en del af Sydbanks DNA. Vi er en stor bank som samtidig formår at være nærværende, og Horsens og omegn er et område, vi har stor fokus på i Sydbank. Så jeg glæder mig meget til at skulle møde ind hver dag i Søndergade og være med til at understøtte den positive udvikling, der er i området. Vi vil arbejde hårdt hver dag for at være det foretrukne pengeinstitut i Horsens, Skanderborg og Juelsminde, siger Claus Brandt, som allerede er tiltrådt sin nye funktion.

Claus Brandt har arbejdet 30 år i den finansielle sektor – de sidste 10 år for Sydbank, hvor han senest har siddet som erhvervsdirektør på hovedkontoret i Aabenraa.


Om Claus Brandt:
30-års erfaring fra banksektoren – seneste 10 år i Sydbank.
Han bor i Hørning, Skanderborg.
Han er gift med Anne-Mette og har tre drenge på 16, 21 og 24.
I sin fritid dyrker han cykling, løb og familien.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information: Claus Brandt, mobil: 21 70 34 43

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - en stærkere bank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Sydbanks køb af Alm. Brand Bank er godkendt – handlen forventes afsluttet i november30.10.2020 10:03:40 CETPressemeddelelse

Finanstilsynet og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt Sydbanks køb af Alm. Brand Bank. En handel, der blev annonceret den 1. oktober i år. Det betyder, at betingelserne for handlens gennemførelse er opfyldt. - Det er meget glædeligt, at vi har godkendelserne af handlen. Vi er ved at få de sidste praktiske detaljer på plads med Alm. Brand, og vi ser frem til at tage godt imod kunder og medarbejdere i Sydbank, siger Sydbanks administrerende direktør Karen Frøsig. Handlen forventes gennemført i løbet af november, hvorefter kunder og medarbejdere i Alm. Brand Bank vil være en del af Sydbank-koncernen. - Der er naturligvis en masse spørgsmål blandt kunder og medarbejdere, der presser sig på i sådan en situation her. Det har vi stor respekt for, og vi arbejder på højtryk for at få alting på plads hurtigst muligt, siger Karen Frøsig. Så snart handlen er endelig, vil det blive meldt ud, hvordan Sydbank og Alm. Brand Bank flytter sammen i filialerne. Sydbank overtager Alm. Brand

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum