Sydbank A/S

Sydbank sælger Alm. Brand Leasing A/S

Del

Sammen med købet af Alm. Brand Bank købte Sydbank Alm. Brand Leasing, som nu sælges til Opendo. Samtidig bliver Sydbank medejer af Opendo.

- Sydbank Leasing er finansiel leasing. Alm. Brand Leasing er operationel leasing, så det er en anden forretningsmodel. Derfor har vi valgt at sælge Alm. Brand Leasing, hvor vi har fundet en god og meget engageret køber i Opendo, siger bankdirektør Bjarne Larsen.

Sydbank bliver medejer af Opendo

Som en del af aftalen træder Sydbank ind i ejerkredsen bag Opendo.

- Vi kan se trenden med, at kunderne søger adgang frem for ejerskab vokser. Kunderne vælger eksempelvis leasing eller deleløsninger. Det er netop dét marked Opendo understøtter. Derfor er vi glade for, at vi sammen med salget af Alm. Brand Leasing til Opendo også køber ca. 10 pct. af Opendo, siger Bjarne Larsen.

Handlen påvirker ikke Sydbanks forventninger til det samlede resultat for 2021.

Fakta om handlen

* Handlen sker pr. 1. marts 2021

* 30 stillinger fra Alm. Brand Leasing A/S flyttes til Opendo

* Sydbank køber 10,4 pct. ejerandel i Opendo

* Handlen sker til indre værdi som pr. 31.12.2020 var 196 mio. kr.

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Datatyvene går målrettet efter de mindre virksomheder11.4.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dansk erhvervsliv er som resten af samfundet stærkt digitaliseret. Men sikkerheden er ikke fulgt med. Det gælder især små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad er blevet mål for IT-kriminelle, efterhånden som større virksomheder har hævet paraderne. De mindre firmaer bliver nødt til at sikre sig bedre, der er alt for meget på spil, mener chefen for informati-onssikkerhed i Sydbank.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum