Sydbank A/S

Sydbank opgraderer i Sønderborg

Del

Sydbanks filial i Sønderborg bliver igen til områdehovedkontor. Med opgraderingen følger et endnu stærkere fokus på den gode relation til kunderne i et af bankens kerneområder.

Sydbank er født i Sønderjylland, og Sønderborg har traditionelt set været arnested for en stor del af bankens aktiviteter. I en periode har bankens filial på Jernbanegade været drevet som filial med fælles ledelse i Aabenraa – men nu skal Sønderborg igen have sit eget områdekontor.

- Jeg glæder mig helt vildt. Kunderne kommer til at opleve en helt ny-renoveret bank og et super dedikeret og stærkt hold. Vi er et stort hus med mange rådgivere, så når man kommer her, vil man også opleve, at her er meget viden samlet på et sted, siger områdedirektør Bente Skylvad, der har drevet filialen i 10 år.

Områdekontoret samler kompetencerne
Med betegnelsen områdekontor følger både større beslutningskraft og flere specialister, så mange funktioner er samlet under samme tag. Og det får betydning for kunderne, siger Bente Skylvad, og tilføjer:

- Det betyder, at vi kan yde en endnu hurtigere og bedre service – også i de mere komplekse sager. Sydbank er en bank, der både er stor nok til at have alle de rigtige kompetencer – og nærværende nok til at være helt tæt på kunderne. Vi er et stærkt, fagligt, finansielt sted. Og det ser jeg frem til at kunne bygge endnu mere på i fremtiden, lyder det fra områdedirektøren, som også selv bor i byen.

- Og det er vigtigt. Vi bor her alle sammen; vi i kender området og menneskene. Vi har en stærk tradition for at være massivt til stede – Sydbank er byens bank, og det skal vi blive ved med at være, siger Bente Skylvad.

Område Sønderborg i Sydbank svarer geografisk til Sønderborg Kommune. Status som områdekontor er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

Kontakter

Kontakt: Områdedirektør Bente Skylvad: 20 32 65 10

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - en stærkere bank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Sydbanks køb af Alm. Brand Bank er godkendt – handlen forventes afsluttet i november30.10.2020 10:03:40 CETPressemeddelelse

Finanstilsynet og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt Sydbanks køb af Alm. Brand Bank. En handel, der blev annonceret den 1. oktober i år. Det betyder, at betingelserne for handlens gennemførelse er opfyldt. - Det er meget glædeligt, at vi har godkendelserne af handlen. Vi er ved at få de sidste praktiske detaljer på plads med Alm. Brand, og vi ser frem til at tage godt imod kunder og medarbejdere i Sydbank, siger Sydbanks administrerende direktør Karen Frøsig. Handlen forventes gennemført i løbet af november, hvorefter kunder og medarbejdere i Alm. Brand Bank vil være en del af Sydbank-koncernen. - Der er naturligvis en masse spørgsmål blandt kunder og medarbejdere, der presser sig på i sådan en situation her. Det har vi stor respekt for, og vi arbejder på højtryk for at få alting på plads hurtigst muligt, siger Karen Frøsig. Så snart handlen er endelig, vil det blive meldt ud, hvordan Sydbank og Alm. Brand Bank flytter sammen i filialerne. Sydbank overtager Alm. Brand

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum