Sydbank A/S

Sydbank opgraderer i Sønderborg

Del

Sydbanks filial i Sønderborg bliver igen til områdehovedkontor. Med opgraderingen følger et endnu stærkere fokus på den gode relation til kunderne i et af bankens kerneområder.

Sydbank er født i Sønderjylland, og Sønderborg har traditionelt set været arnested for en stor del af bankens aktiviteter. I en periode har bankens filial på Jernbanegade været drevet som filial med fælles ledelse i Aabenraa – men nu skal Sønderborg igen have sit eget områdekontor.

- Jeg glæder mig helt vildt. Kunderne kommer til at opleve en helt ny-renoveret bank og et super dedikeret og stærkt hold. Vi er et stort hus med mange rådgivere, så når man kommer her, vil man også opleve, at her er meget viden samlet på et sted, siger områdedirektør Bente Skylvad, der har drevet filialen i 10 år.

Områdekontoret samler kompetencerne
Med betegnelsen områdekontor følger både større beslutningskraft og flere specialister, så mange funktioner er samlet under samme tag. Og det får betydning for kunderne, siger Bente Skylvad, og tilføjer:

- Det betyder, at vi kan yde en endnu hurtigere og bedre service – også i de mere komplekse sager. Sydbank er en bank, der både er stor nok til at have alle de rigtige kompetencer – og nærværende nok til at være helt tæt på kunderne. Vi er et stærkt, fagligt, finansielt sted. Og det ser jeg frem til at kunne bygge endnu mere på i fremtiden, lyder det fra områdedirektøren, som også selv bor i byen.

- Og det er vigtigt. Vi bor her alle sammen; vi i kender området og menneskene. Vi har en stærk tradition for at være massivt til stede – Sydbank er byens bank, og det skal vi blive ved med at være, siger Bente Skylvad.

Område Sønderborg i Sydbank svarer geografisk til Sønderborg Kommune. Status som områdekontor er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

Kontakter

Kontakt: Områdedirektør Bente Skylvad: 20 32 65 10

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Datatyvene går målrettet efter de mindre virksomheder11.4.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dansk erhvervsliv er som resten af samfundet stærkt digitaliseret. Men sikkerheden er ikke fulgt med. Det gælder især små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad er blevet mål for IT-kriminelle, efterhånden som større virksomheder har hævet paraderne. De mindre firmaer bliver nødt til at sikre sig bedre, der er alt for meget på spil, mener chefen for informati-onssikkerhed i Sydbank.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum