Sydbank A/S

Sydbank og Alm. Brand Bank flytter sammen

Del

Da Sydbank har købt Alm. Brand Bank, samles alle medarbejdere fra de to bankers filialer i Viborg nu under samme tag i Jernbanegade 6. Ejendommen på Sankt Mathiasgade, hvor Alm Brand Bank holder til, skal igennem en større renovering. Når arbejdet er færdigt skal lokalerne huse den samlede Sydbank filial.

Fra 21. januar kan Alm. Brand Banks kunder møde deres rådgiver i Sydbanks filial på
Jernbanegade 6. Filialerne flytter nemlig sammen som en naturlig konsekvens af, at Sydbank koncernen har overtaget Alm. Brand Bank.

- Vi glæder os til at tage imod de nye kolleger og lære hinanden at kende, siger filialdirektør Torben Wulff.

Ejendommen som Alm. Brand Bank ligger i nu, overtager Sydbank i forbindelse med købet.

Den skal nu igennem en gennemgående renovering, og når arbejdet er overstået flytter hele den samlede Sydbank-filial tilbage hertil.

- Vi har valgt lokationerne ud fra, hvor der var de bedste muligheder i forhold til lokaler og parkeringsforhold osv. Det er vigtigt for os, at både kunder og medarbejdere trives og har de bedst tænkelige omgivelser. Så vi glæder os rigtig meget til at tage de nye lokaler i brug, siger Torben Wulff.

Alle rådgivere beholder deres telefonnummer og e-mailadresse i forbindelse med den forestående flytning til Jernbanegade.

Pengeautomaten forbliver, hvor den er på Sct. Mathias Gade, og er stadig til rådighed for kunderne.

Kontakter

Filialdirektør i Viborg, Torben Wulff:

torben.wulff@sydbank.dk, T: 7437 8009

Kommunikationschef i Sydbank, Louise Degn-Ovesen:

louise.degn-hansen@sydbank.dk, T:6120 4804

Pressechef i Alm. Brand , Maria Lindeberg:

abmali@almbrand.dk, T: 2499 8455

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Datatyvene går målrettet efter de mindre virksomheder11.4.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dansk erhvervsliv er som resten af samfundet stærkt digitaliseret. Men sikkerheden er ikke fulgt med. Det gælder især små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad er blevet mål for IT-kriminelle, efterhånden som større virksomheder har hævet paraderne. De mindre firmaer bliver nødt til at sikre sig bedre, der er alt for meget på spil, mener chefen for informati-onssikkerhed i Sydbank.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum