Sydbank A/S

Sydbank og Alm. Brand Bank flytter sammen i Odense

Del

Fra den 17. december kan Alm. Brand Banks kunder møde deres rådgiver i Sydbanks filial på Sdr. Boulevard i Odense. Filialerne flytter nemlig sammen som en naturlig konsekvens af, at Sydbank koncernen har overtaget Alm. Brand Bank.

- Vi glæder os til at tage imod de nye kolleger. Det giver god mening, at vi samler kompetencerne, når alle nu er en del af den samme koncern. Især når vi nu alligevel ligger i den samme by, lyder det fra bankdirektør Bjarne Larsen.

Alle rådgivere beholder deres telefonnummer og e-mailadresse. Pengeautomaten forbliver, hvor den er og er stadig til rådighed for kunderne.

Kontakter

For yderligere information, kontakt:

Kommunikationschef i Sydbank, Louise Degn-Ovesen:
louise.degn-hansen@sydbank.dk, T: 6120 4804

Pressechef i Alm. Brand Bank, Maria Lindeberg:
abmali@almbrand.dk, T: 2499 8455

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Datatyvene går målrettet efter de mindre virksomheder11.4.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dansk erhvervsliv er som resten af samfundet stærkt digitaliseret. Men sikkerheden er ikke fulgt med. Det gælder især små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad er blevet mål for IT-kriminelle, efterhånden som større virksomheder har hævet paraderne. De mindre firmaer bliver nødt til at sikre sig bedre, der er alt for meget på spil, mener chefen for informati-onssikkerhed i Sydbank.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum