Sydbank A/S

Sydbank og Alm. Brand Bank flytter sammen i Køge

Del

Da Sydbank har købt Alm. Brand Bank, samles alle medarbejdere fra de to bankers filialer i Køge nu under samme tag. Ejendommen på Torvet, hvor Alm. Brand Bank holder til, skal igennem en større renovering. Når arbejdet er færdigt, skal lokalerne huse den samlede Sydbank-filial.

På billedet det nuværende Sydbank-team, som snart suppleres med nye kollegaer i Køge.

Fra 28. januar kan Alm. Brand Banks kunder møde deres rådgiver i Sydbanks nuværende filial på Brogade 19 D i Køge. Som en naturlig konsekvens af at banken er blevet opkøbt af Sydbank, samles alle nu på samme adresse.

- Vi glæder os til at tage imod de nye kolleger og lære hinanden at kende, siger filialdirektør Jeanet Lindholm.

Flytningen er dog midlertidig. Så snart medarbejderne er ude af ejendommen på Torvet, går et større renoveringsarbejde i gang. Og når det er færdigt, flytter hele filialen hertil.

- Vi har valgt lokationerne ud fra, hvor der var de bedste muligheder i forhold til lokaler og parkeringsforhold osv. Det er vigtigt for os, at både kunder og medarbejdere trives i omgivelserne, og det bliver rigtig dejligt med de nye lokaler, fortæller Jeanet Lindholm.

Alle rådgivere beholder deres telefonnummer og e-mailadresse. Pengeautomaten på Torvet forbliver, hvor den er, og er stadig til rådighed for kunderne. 

Flytningen betyder, at Alm. Brand Banks nuværende lokaler på Torvet 6-8 i Køge bliver en del af Sydbank. Fremover vil Alm. Brands assurandører og pensionsrådgivere således holde til i Roskilde.

Kontakter

Filialdirektør i Køge: Jeanet Lindholm:
jeanet.lindholm@sydbank.dk, T: 7437 4802, M: 6122 9323

Kommunikationschef i Sydbank, Louise Degn-Ovesen:
louise.degn-hansen@sydbank.dk, T: 6120 4804

Pressechef i Alm. Brand Bank, Maria Lindeberg:
abmali@almbrand.dk, T: 2499 8455

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Datatyvene går målrettet efter de mindre virksomheder11.4.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dansk erhvervsliv er som resten af samfundet stærkt digitaliseret. Men sikkerheden er ikke fulgt med. Det gælder især små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad er blevet mål for IT-kriminelle, efterhånden som større virksomheder har hævet paraderne. De mindre firmaer bliver nødt til at sikre sig bedre, der er alt for meget på spil, mener chefen for informati-onssikkerhed i Sydbank.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum