Sydbank A/S

Sydbank hjælper kunder, der er ramt af coronavirus

Del

Den helt særlige situation, som spredningen af coronavirus giver, betyder, at vi øger vores fokus på at hjælpe kunder, der bliver ramt af økonomisk.

 - Sydbank er en bank, der er tæt på sine kunder, og vores kunder skal kunne regne med os, også i denne helt usædvanlige situation. Sydbank er en af Danmarks største erhvervsbanker, og især erhvervskunderne kan blive ramt økonomisk. Vi rykker derfor endnu tættere på vores kunder, og står klar til at hjælpe, helt som vi plejer, men nu med større fleksibilitet i forhold til at få fundet en løsning, siger bankdirektør Bjarne Larsen.  

Sådan kan du få hjælp 

Konkret betyder det for dig som kunde, at:

  • Vi øger muligheden for midlertidige overtræk og udvidelse af kreditter ligesom du har mulighed for at forlænge afdragsperioden på dine lå
  • Vi overvejer, hvilke muligheder der er for at give henstand med betalinger
  • Som investeringskunde kan du følge med i daglige briefinger om udviklingen på markederne – og ved større ændringer opdaterer vi flere gange dagligt
  • Vi åbner hurtigst muligt for adgangen til Sydbanks online investeringssite Investor Plus, så alle kunder får adgang til analyser og nyheder om de finansielle markeder
  • Du vil løbende modtage information om de seneste konsekvenser for økonomien

Umuligt at forudse konsekvenserne for den enkelte kunde

Sydbanks administrerende direktør Karen Frøsig understreger, at det er for tidligt at sige noget om, hvordan spredningen af coronavirus påvirker den enkelte kunde, da den delvise nedlukning af Danmark kun netop er begyndt. 

- Vi har allerede været i kontakt med rigtig mange kunder. Kunderne har brug for vished om deres situation. De tiltag vi gør i Sydbank er mere, af det, vi ved virker, når kunderne har brug for hjælp. Denne gang har vi dog skruet op for intensiteten og fleksibiliteten, når kunderne har brug for tæt sparring med deres bank, siger Karen Frøsig.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - en stærkere bank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum