Sydbank A/S

Sydbank gennemfører tilpasning af organisationen

Del

Integrationen af Alm. Brand Bank og flytningen af back-office funktioner betyder, at Sydbank opsiger i alt 57 medarbejdere.

Da Sydbank købte Alm. Brand Bank i udgangen af 2020, fulgte der ca. 350 medarbejdere med. Nu er der kommet overblik over, hvor og hvordan opgaverne skal placeres fremover, og det betyder, at 42 medarbejdere er blevet opsagt.

- Vi skal drive en dygtig og effektiv bank til gavn for alle. Det, at vi nu tilpasser antallet af medarbejdere, er et udtryk for dette. Det har været vigtigt for os at fjerne den usikkerhed, der opstår efter et køb, da der vil være funktioner, der overlapper, siger administrerende direktør Karen Frøsig.

De berørte medarbejdere er fordelt på flere Sydbank lokationer, og både filialer og centrale stabe berøres.

Samtidig samles og flyttes Sydbanks afdeling forBolig & Finansiering i Fredericia. I den forbindelse er der 15 medarbejdere, der har valgt ikke at flytte med, og de fratræder også.

Efter fratrædelserne er der 2.200 medarbejdere i Sydbank.

Kontakter

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Datatyvene går målrettet efter de mindre virksomheder11.4.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dansk erhvervsliv er som resten af samfundet stærkt digitaliseret. Men sikkerheden er ikke fulgt med. Det gælder især små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad er blevet mål for IT-kriminelle, efterhånden som større virksomheder har hævet paraderne. De mindre firmaer bliver nødt til at sikre sig bedre, der er alt for meget på spil, mener chefen for informati-onssikkerhed i Sydbank.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum