Haderslev Kommune

Sydbank Fonden støtter lysfesten

Del

Haderslev Lysfest har modtaget en økonomisk håndsrækning fra Sydbank Fonden til årets lysfest.

Sydbank Fonden, der yder støtte til blandt andet det kulturelle og folkelige arbejde i Danmark, er dermed med til at understøtte arbejdet med at udvikle Haderslev Lysfest – et arbejde, der har været i gang siden 2015.

- Haderslev Lysfest er en del af det sønderjyske DNA. Derfor finder vi det som sønderjysk virksomhed vigtigt at være med til at støtte et arrangement som Haderslev Lysfest, der binder historie og nutid sammen, siger afdelingsleder i Sydbank Jane Beier Andersen.

Haderslev borgmester H. P. Geil er glad for at Sydbank Fonden har valgt at støtte årets lysfest:

- Det var en rigtig god overraskelse, da Sydbank Fonden gav besked om, at den ønskede at støtte Haderslev Lysfest 2017.

Borgmesteren ser fondens støtte, som en anerkendelse af arbejdet med at forny lysfesten:

- Sammen med Haderslev Kaserne har vi de sidste par år gjort et stort stykke arbejde med at udvikle Haderslev Lysfest. Så det er naturligvis rart, når andre har samme opfattelse, sige H.P. Geil

Pengene fra Sydbank Fonden er ikke øremærket til et bestemt formål, men vil blive brugt med rettidig omhu. Der er derfor bestilt to storskærme til årets lysfest, så de, der står på sidste række, bedre kan se det, der foregår, ved kasernebygningen.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum