Sydbank A/S

Sydbank ansætter ny vicedirektør og etablerer ny Wealth Management-enhed

Del

Jacques Skovgaard er navnet på den nye vicedirektør, som sætter sig i sto-len hos Sydbank med en lang og solid finanskarriere fra Wealth Manage-ment-området.

Jacques Skovgaard kommer fra stillingen som direktør for Wealth Management ved Alm. Brand Bank og siger selv om sin nye stilling i Sydbank:

”Jeg vil have fokus på vores kunder – det vil sige vores kundeservice, kundeprodukter og generel kundetilgang på Wealth Management-området. I samarbejde med de fire områder i Sydbank, som Wealth Management-enheden kommer til at samle, vil vi skabe en stærkere fælles profil – til gavn for både vores kunder og for Sydbank.”

Fire afdelinger favnes i én


Den nye enhed med Wealth Management, som Sydbank slår dørene op for i dag, kommer til at favne områderne: investering, markets, kapitalforvaltning og Private Banking.

”Jeg ser samtidig frem til at blive en del af Danmarks tredjestørste bank, der udover en stærk erhvervsprofil, også indeholder en stor bred vifte af faglige kompetencer. Det er centrale udgangspunkter, som vi vil have gavn af i den videre udvikling af Wealth Management,” siger den 49-årige nye vicedirektør.

Senest har Jacques Skovgaard været direktør hos Alm. Brand fra 2014-2021 og har desuden en lang erfaring og fortid fra Wealth Management-området fra både Nordea Markets, FIH og Danske Bank. Han har endvidere været bestyrelsesformand for Børsmæglerforeningen og mangeårigt medlem samme sted, samt bestyrelsesmedlem hos Alm Brand Leasing.

Offensiv satsning


Ud over, at Sydbank vil have en skarpere fælles profil på Wealth Management-området med flere kunder og øget indtjening til følge, betyder det, at 154 medarbejdere skal arbejde sammen på hovedsædet i Aabenraa.


”Vi ønsker vækst inden for hele investeringsområdet under ét, når det gælder udvikling af investeringsprodukter, handel med værdipapirer og salg af investeringsprodukter. Samtidigt vil vi styrke Sydbanks profil inden for Private Banking. Det er dermed en offensiv satsning fra vores side,” siger adm. direktør, Karen Frøsig, der understreger, at der samtidigt sker en række organisatoriske ændringer internt i Sydbank.

Ændringerne betyder rent praktisk, at nogle medarbejdere skal flytte, uden at det går ud over medarbejderantallet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Sydbank A/S

Sydbank A/S
Sydbank A/S
Peberlyk 4
6200 Aabenraa

74372648http://www.sydbank.dk

Om Sydbank

Med rødder i det sønderjyske driver vi i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank, der kan og vil selv. For rygraden af dansk erhvervsliv og de privatkunder, der sætter pris på professionel rådgivning, er vi en bank for de fleste - men ikke den samme bank for alle. Gammeldags nærvær, ny teknologi - vi bruger det der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank - Danmarks Erhvervsbank

Følg pressemeddelelser fra Sydbank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sydbank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum