Turbine Forlaget A/S

Sy din egen hverdagsgarderobe

Del

Det kan virke uoverskueligt at kaste sig ud i syprojekter, hvis man ikke lige har fået vedligeholdt det symaskinekørekort, man fik erhvervet sig i folkeskolen. Men det behøver ikke være hverken svært eller uoverskueligt at sy tøj, som man faktisk gerne vil gå i selv. I bogen SY hjælper Thea Rytter alle med at sy velsiddende og flot hverdagstøj.

SY er grundbogen til dig, der gerne vil sy til dig selv, men som ikke orker at bøvle med belægning, mønstre og fitting. Den er til dig, der gerne vil i gang med at sy, men ikke ved, hvor du skal begynde, men den er også til dig, der har fået syet dig op i et teknisk hjørne af indsnit og belægning og bare gerne vil sy for sjov igen og sætte kreativiteten fri. Her handler det nemlig om lækkert hverdagstøj, som du syr efter dine helt egne mål. Du kan sy med, om du er høj eller lav, tyk eller tynd, og lige meget hvilken type maskine du har. Her er der ingen mystiske teknikker, for det skal være let at gå til, så der er tid til alt det sjove: at gøre det til sit eget.

Bogen indledes med et afsnit om stoftyper, sting, gode råd og grundteknikker, samt hvordan du måler dig selv, så du er sikker på, at det passer, og tegner et mønster. Herefter er alle 16 mønstre lavet med trin for trin-billeder til sammensyningerne og med tips og tricks til, hvordan du ”hacker” mønsteret.
Og derefter følger de 16 mønstre på alt fra leggings, forskellige kjoler, bukser og toppe.

Thea Rytter står bag instagram-profilen @Theavaskavulla, hun er redaktør på det kreative magasin Marie ideer og har udgivet flere strikkebøger.

Fakta om bogen:

SY
– Lær at sy hverdagstøj efter dine egne mål

Forfatter: Thea Rytter
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740670493
Sidetal: 164
Vejl. pris: 279,95 kr.
Udgivelsesdato: 26. maj 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum