Sweco

Swecos arkitektforretning henter erfaren profil fra VELUX

Del

Den rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed Sweco har udpeget Mick Schou Rasmussen som ny afdelingsdirektør for arkitektforretningen i Øst. Han kommer med 17 års erfaring fra VELUX-koncernen, senest i rollen som Managing Director for Storbritannien og Irland.

Foto: Hestehave / Gramkow
Foto: Hestehave / Gramkow

Efter flere år i udlandet vender 43-årige Mick Schou Rasmussen hjem til Danmark, hvor han får ansvaret for Swecos arkitektforretning i Øst som ny afdelingsdirektør. Med sig bringer Mick Schou Rasmussen stor national- og international ledelseserfaring fra VELUX-koncernen, hvor han både har været chef for store globale teams og bygget teams op fra bunden.

”Jeg er meget stolt og glad over, at jeg nu får til opgave at arbejde videre på Swecos strategi om at kunne tilbyde vores kunder værdi gennem fuldt integreret rådgivning. Jeg kommer til en virksomhed, der er markedsledende på både det danske og det europæiske marked for arkitekt- og ingeniørrådgivning, og som har lagt en ambitiøs plan for vækst og udvikling. Den rejse glæder jeg mig til at være med på,” siger Mick Schou Rasmussen.

Byggebranchen har været centrum for karrieren

Mick Schou Rasmussen er uddannet cand.merc. i Finance & International Business fra Aarhus Universitet og blev i en tidlig alder en del af VELUX med fokus på ledelse og forretningsudvikling af de østeuropæiske markeder.

Som blot 26-årig blev han udnævnt til direktør for VELUX i Rumænien, og sidenhen med ledelsesansvaret for Rusland, inden han skiftede til en stilling som direktør i VELUX Danmark A/S. De seneste år har han haft ansvaret for store markeder i Storbritannien og Irland.

”Byggebranchen har været centrum for hele min karriere, og jeg har dyb faglig respekt og fascination for arkitektfaget, som jeg gennem alle årene har samarbejdet indgående med. Min opgave bliver at skabe sammenhæng internt og bidrage til, at vi bliver stadig bedre til at forstå vores kunders behov og tilbyde en simpel forretningsmodel med alle kompetencer samlet under ét tag,” siger Mick Schou Rasmussen.

Swecos arkitektforretning står i dag stærkt på markedet inden for både offentligt og privat byggeri samt strategiske partnerskaber.

På nuværende tidspunkt har Sweco fælles arkitekt- og ingeniørkontorer i København, Herning, Silkeborg og Odense, og senere på året slår virksomheden også dørene op til et nyt fælles kontor i Aarhus. Samlet tæller arkitektforretning mere end 350 arkitekter, hvoraf ca. 180 sidder i Ørestad, København.

Torben Klausen, der er direktør for arkitektforretningen i Sweco Danmark, glæder sig over at tilføje en stærk international profil til holdet.

”Med Mick ombord får vi en kapacitet, der gennem sin karriere har dokumenteret en lyst og en evne til hele tiden at udvikle, positionere og skabe stærke resultater. Vi styrker vores kundeorienterede kultur med en lederprofil, der har indgående kendskab til branchen og samtidig stor erfaring i at samarbejde på tværs af fagligheder,” siger Torben Klausen.

Mick Schou Rasmussen bor på Islands Brygge med sin tyske kone Henriette og børnene Freja på 4 og Julie på 1 år.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Hestehave / Gramkow
Foto: Hestehave / Gramkow
Download
Foto: Hestehave / Gramkow
Foto: Hestehave / Gramkow
Download

Information om Sweco

Sweco
Sweco
Ørestads Boulevard 41
2300 København S

+45 7220 7207https://www.sweco.dk/

Sweco er Europas største virksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning med kontorer i 14 lande. Virksomhedens 17.500 medarbejdere planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund og løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. Sweco er noteret på Nasdaq Stockholm og omsatte i 2019 for 20 milliarder svenske kroner.

I Danmark er Sweco én af de førende rådgivningsvirksomheder på vækstmarkeder inden for vand, energi, transport, planlægning og design. Virksomhedens decentrale organisation er opbygget, så det er muligt at arbejde på tværs af faglige og geografiske grænser og dermed sætte virksomhedens samlede viden i spil til gavn for kundernes projekter.

Den decentrale tilgang giver mange små agile teams med stor handle- og beslutningskraft, højt kundenærvær og engagement. Sweco tilbyder multidisciplinær, integreret rådgivning ud fra den overbevisning, at det skaber størst mulig værdi for kunden, og vi ønsker at være kendt som den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise.

Følg pressemeddelelser fra Sweco

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sweco

Danmarks største rådgiver inden for bæredygtighed og drift af ejendomme leder efter 15 nye specialister17.2.2021 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Facilities Management-afdelingen i arkitekt- og ingeniørvirksomheden Sweco mærker, hvordan den øgede opmærksomhed på grøn omstilling og bæredygtigt byggeri øger efterspørgslen efter rådgivere og teknikere indenfor energirenovering, HVAC, VVS og driftsoptimering. Afdelingen runder inden længe medarbejder nr. 100 og mangler aktuelt 15 nye medarbejdere.

Nye bæredygtighedskrav til finansielle virksomheder: EU’s taksonomi får store konsekvenser for byggeri og ejendomsinvesteringer26.1.2021 06:58:55 CET | Pressemeddelelse

Første del af EU's klassifikationssystem for afrapportering af bæredygtige investeringer og aktiviteter har fokus på klima og CO2-reduktion. I første omgang er rapportering frivillig, men fra 1. januar 2022, er det et lovkrav for finansielle markedsaktører og store virksomheder at redegøre for deres investeringers indvirkning på miljøet. Ekspert i EU's taksonomi, Alexander Kaae Petersson fra Sweco, fortæller her om de nye krav til investeringer i nybyggeri og renovering, som EU håber, vil bidrage markant til den grønne omstilling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum