Lånio.dk

Svingende interesse i lån for mænd og kvinder i Hovedstadsområdet

Del

I Hovedstadsområdet ses landets største forskel på mænd og kvinder i de ydre aldersgrupper. I 18-24-årsalderen kigger kvinderne 14% mere på online lån end mænd og 24% mere, efter de fylder 65 år. Mændene viser derimod klart større interesse fra, de er 25 år, til de er 55 år. Det konkluderer Lånio.dk i en ny undersøgelse.

Det kan variere meget, hvornår i livet man vælger at tage et lån. En undersøgelse fra Lånio.dk viser, at kvinder i Hovedstadsområdet for det meste kigger efter online lånemuligheder i de yngste og ældste aldersgrupper. De har i disse aldersgrupper klart mere interesse for online lån end mændene. Mændene vedligeholder til gengæld en høj interesse i forhold til landsgennemsnittet i 25-55-årsalderen.

Specifikt for Hovedstadsområdet ses det, at disse grupper har den allerstørste forskel mellem mænd og kvinder i hele landet. Hovedstadsområdet har altså samme tendenser som tallene for hele landet, men forskellene mellem kønnene er størst her.

Mænd dominerer på landsplan

Danske mænd og kvinder er på landsplan forskellige i forhold til, hvornår i livet de kigger efter online lån. I forhold til mænd viser danske kvinder mere interesse i den yngste aldersgruppe, hvilket ændres drastisk fra 25-årsalderen og fremad.

Dér viser mændene klart mere interesse end kvinderne - en forskel, som gradvist udlignes indtil 55-årsalderen, hvor kvinderne igen overhaler mændene. Kvinders interesse stiger altså igen, jo ældre de bliver, mens mændenes falder.

På landsplan betyder mændenes gennemsnitlige overtal i 25-54-årsalderen, at de samlet set viser mere interesse for online lån end kvinder. Ligeledes er aldersgruppen 25-34 år mest repræsenteret med en næsten lineært faldende interesse derefter.

Analysen af danskernes låneinteresse fordelt på køn og aldersgrupper både nationalt og for forskellige landsdele er vedhæftet. Tallene er indsamlet fra intern trafik og udarbejdet i samarbejde med sammenligningsportalen Mikonomi.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Lånio.dk

Lånio.dk
Lånio.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.xn--lnio-qoa.dk/

Lånio.dk er til for at gøre det nemmere for brugere at finde det bedste lån. Det kan umiddelbart være uoverskueligt at finde frem til det billigste lån, som passer bedst til dine behov, da der er mange banker og låneudbydere. Lånio.dk hjælper dig ved at samle lånetilbudene i én online låneformular. Hermed sammenligner vi lån, og finder det bedste til dig - helt gratis og uforpligtende.

 

Følg pressemeddelelser fra Lånio.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lånio.dk