NordicBet

Sverigedemokraterne kan blive Sveriges største parti!

Del

Når svenskerne den 9. september går til valg, kan den politiske sammensætning af Riksdagsvalget ændre sig markant efter stemmerne er talt op

Sverigedemokraterne har overhalet den typiske venstre-højre debat om velfærdsspørgsmål indenom, og har sat politisk dagsorden med partiets stærke indvandrerkritik. Det kan nu vende op og ned på det politiske Sverige.

Skal man tro de seneste meningsmålinger, står Sverigedemokraterne til et kanonvalg og en fordobling af partiets mandater. Sverigedemokraterne står til at få op mod hele 25 procent af de svenske stemmer, og det vil i givet fald gøre dem til landets største parti foran Socialdemokraterne.

NordicBet har naturligvis odds på det dramatiske svenske valg, og ender Sverigedemokraterne med at blive Sveriges største parti, bliver man belønnet med odds 1,70. Se flere odds på det svenske valg her:

Hvilket parti bliver størst i Sverige efter valget den 9. september?

Sverigedemokraterne          1,70

Socialdemokraterne            1,85

Find spillet på www.nordicbet.dk under Politik og Finans – Svensk Politik

Kontakter

Henrik Olsson, Head of Marketing, Betsson Group Denmark
Mail: henrik.olsson@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum