Turbine Forlaget A/S

Svensk prinsesse sætter fokus på mobning og incest

Del

At kæmpe for sig selv eller andre er ikke altid let. Hvordan får man mod til sige fra, når noget ikke føles rigtigt? Den svenske prinsesse Madeleine debuterer som børnebogsforfatter med ”Stella og hemmeligheden”, der handler om børns rettigheder – noget hun også arbejder med i World Childhood Foundation.

Bogens forside
Bogens forside

Da ni år gamle Stella og hendes far flytter til Sverige, føles alt nyt og svært: sproget, skolen, fritidsaktiviteterne – alt er anderledes, og det hele tager tid at vænne sig til.

En dag fortæller Stellas veninde Elena en frygtelig hemmelighed. En hemmelighed, som Elena får Stella til at love, at hun aldrig vil røbe. 

Men Elenas hemmelighed er som en tung sten i maven på Stella. Hvad skal hun gøre? 

”Stella og hemmeligheden” er en historie, der er god at læse sammen og derefter snakke om: En bog om et vigtigt emne. For Elenas tunge hemmelighed, der handler om, hvad der sker, når hun er alene hjemme med morens nye kæreste, er ikke noget børn skal gå med selv.

Selv om temaerne i ”Stella og hemmeligheden” er alvorlige, så fortælles historien på en måde, hvor børnene forstår alvoren uden at blive unødvendigt skræmt. Antydningerne af incest er klare nok til, at man forstår, der noget galt uden voldsomme detaljer. Det er en bog, som nogle børn desværre vil kunne spejle sig i – og som alle vil få noget ud af at læse. Og tale om bagefter.

Fakta om bogen:

Titel: Stella og hemmeligheden
Forfatter: Madeleine Bernadotte, Karini Gustafson-Teixeira og Marie Oskarsson
Illustreret af: Stina Lövkvist
På dansk ved: Anne Krogh Hørning
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740661675
Sidetal: 144
Udkommer d. 11. august 2020

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bogens forside
Bogens forside
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum