Danske Spil A/S

Svendborg og Aalborg skraber og vinder

Del

Det vrimler med vindere hos Danske Spil i øjeblikket, og Quick er ingen undtagelse.

En heldig skrabespiller fra Svendborg sad inde på danskespil.dk for nogle uger siden og satsede en 10’er på Danske Spils Mini Quick skrabelod, og det viste sig at være en virkelig god investering. 10’eren blev nemlig hurtigt forvandlet til den største mulige gevinst, og den heldige fynbo kan derfor glæde sig til at få 100.000 skattefri kroner at forsøde tilværelsen med.

”Hos Quick har vi mere end 5,5 millioner vindere årligt. Vi skaber vinderoplevelser, og det skaber helt særlige øjeblikke ude i stuerne, som man husker i fællesskab. Tanken om, at man kan bruge 10 kroner og så gå hen og vinde 100.000 kroner, som vi ser det i det her tilfælde med vinderen fra Svendborg, er med til at skabe glæde og spænding, som vi i Quick og Danske Spil Lotteri arbejder hver eneste dag på at udbrede” siger adm. Direktør, Pernille Wendel Mehl.

Og netop glæden og spændingen fik en nordjyde også at føle, da vedkommende sad inde på danskespil.dk forleden. Her blev der satset 60kr. på Guldbarren, hvor det går ud på at skrabe tre ens beløb eller symboler. Et af symbolerne, som man kan skrabe fri, er en ring, og det var netop dét symbol, som sikrede den heldige vinder fra Aalborg en ekstra månedsløn på 30.000 kr. i 30 måneder.

I Quick skrabespil er der gevinst på hvert tredje lod, så hvis du føler dig lige så heldig som de to vindere, så skynd dig ned til en af vores 4400 forhandlere eller ind på danskespil.dk

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem begge et stort tillykke.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum