Sennheiser

Suveræne hovedtelefoner fra Sennheiser

Del

Audiospecialisten Sennheiser redefinerer endnu engang kompakt audiofil lyd, der kan tages med hvor som helst – med en ny generation af de banebrydende IE 800 in-ear-hovedtelefoner. De nye IE 800 S løfter arven fra en moderne klassiker med forbedret akustik på både diskant og bas. Comply™ memory-skum i øreadapterne sikrer en overlegen komfort, mens et bredere udvalg af kabler lever op til kravene fra selv den mest kvalitetsbevidste audiofile lytter. IE 800 S er designet og håndfremstillet i Tyskland, og har et nyt diskret udseende med en moderne matsort finish.

De nye in-ear-hovedtelefoner giver en krystalklar hifi-lytteoplevelse, der kan nydes hvor som helst. Med en forbedret version af Sennheisers specialfremstillede Extra Wide Band (XWB)-drivere, redefinerer IE 800 S grundlaget for forvrængningsfri in-ear-performance. Sennheisers egne 7 mm transducere leverer et naturtro og detaljeret lydbillede med fremragende diskant og en præcis og forbedret bas. Den nye model er udstyret med Sennheisers patenterede Dual Chamber Absorber (D2CA)-system, der neutraliserer den såkaldte ”maskeringseffekt”. Det forekommer, når lydsvage dele af signalet overskygges af kraftigere og mere lavfrekvente lyde, der forekommer samtidigt. D2CA-systemet fjerner noget af energien fra de maskerende resonanser for at forebygge uønskede transienter og sikrer dermed, at selv de fineste nuancer af lyden bliver hørbare.

Forbedret udvalg af kabler

Udover standardkablet med et 3,5 mm jackstik til de nye IE 800 S, medfølger et 4,4 mm Pentaconn stereostik og et 2,5 mm balanceret stik, som gør det endnu lettere at få den allerbedste lyd fra dit audioudstyr.

IE 800 S kommer med et forbedret udvalg af kabler, som gør det endnu lettere at få den allerbedste lyd fra dit audioudstyr.

 Moderne æstetik og god komfort

De nye IE 800 S er designet og håndfremstillet i Tyskland og har et nyt diskret design med en elegant, moderne matsort finish og ridsefast keramik i høj kvalitet. For at lette rengøring har hovedtelefonerne to beskyttelsespolstringer – en i øreadapteren og en i dysen.

IE 800 S er designet til at levere overlegen komfort takket være ergonomisk designede øreadaptere af viskoelastisk memory-skum fra Comply™, som findes i hvert par. Øreadapterne tilpasser sig til øregangen og skaber en personlig pasform med høj komfort og effektiv dæmpning af lyde udefra. Dette gør lytteren i stand til at opfatte hver detalje i musikken – selv i højlydte omgivelser. Da hovedtelefonerne er det transportable valg for den sande audiofile lytter, fås de nye IE 800 S med et nydesignet etui af kvalitetslæder for nem opbevaring på farten.

IE 800 S er tilgængelig fra oktober for 7.490,00 DKK.

Nøgleord

Kontakter

Halo. agency
Andreas Hedensten
Tlf.: 28926494
Email: andreas.hedensten@haloagency.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Sennheiser

Om Sennheiser

Audiospecialisten Sennheiser er en af verdens førende producenter af hovedtelefoner, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. Firmaet har hovedkvarter i Wedemark ved Hannover, egne produktionsfaciliteter i Tyskland, Irland og USA og opererer i mere end 50 lande. Med 19 salgsselskaber og mangeårige samhandelspartnere leverer firmaet innovative produkter og fremtidsorienterede audioløsninger, som er optimalt tilpasset til kundernes behov. Sennheiser er et familieejet firma, grundlagt i 1945, og har i dag 2.700 medarbejdere over hele verden, som alle deler begejstringen for audioteknologi. 

www.sennheiser.com

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser