Danske Spil A/S

Superligaen genstarter: Kommer AGF nærmere bronzemedaljerne, og kan Horsens drille mesterskabsfavoritterne?

Del

Bronzeaspiranterne fra AGF er favoritter mod FC Randers, som kæmper for at komme med i mesterskabsspillet. Og Horsens skal prøve at drille FC Midtjylland, der jagter klubbens tredje mesterskab.

Efter en ufrivillig pause på mere end to måneder ruller bolden i denne uge igen i Superligaen, og den kommende runde byder på flere interessante opgør.

Allerede torsdag tørner AGF og Randers sammen, og her kan resultatet få afgørende betydning for, om de hvidblusede århusianere skal have bronzemedaljer om halsen ved sæsonafslutningen, og om Randers kommer med i mesterskabsspillet.

David Nielsens mandskab er på papiret favorit, og Danske Spil har odds 2,25 på en sejr til AGF, mens en udesejr til Randers FC er sat til odds 3,30.

”Efter flere forsøg ser det ud til, at AGF i år endelig kan hente metal hjem til Århus. De ligger i hvert fald lunt til i kampen om bronzemedaljerne, og vi tror også, at de får fuld pointhøst hjemme mod Randers. Men det bliver nok en tæt affære, for Randers skal have et godt resultat, hvis de skal gøre sig håb om at komme med i mesterskabsspillet”, siger Peter Emmike, oddsansvarlig i Danske Spil.

Danske Spil har odds 2,60 på, at Randers ender i top 6, der giver adgang til mesterskabsspillet.

Kæmpe overraskelse, hvis FCM taber til Horsens
Mandag møder mesterskabsfavoritterne fra FC Midtjylland Bo Henriksens tropper fra AC Horsens. De gulblussede har tidligere vist, at de kan drille mesterskabsfavoritter. Bare spørg Brøndby, der i 2018 snublede mod Horsens i jagten på sit første mesterskab siden 2005.

Det vil dog være en overraskelse af de helt store, hvis FC Midtjylland taber til Horsens:

”FC Midtjylland har været rigtig godt kørende i år og fører ligaen med hele 12 point ned til de forsvarende mestre fra FCK. Derfor skal meget gå galt, hvis ikke midtjyderne skal hæve pokalen i år. Men nu har der været mere end to måneders kamppause, og samtidig skal der spilles uden tilskuere, så man kan ikke afvise at AC Horsens vil kunne drille FCM på deres ellers så stærke hjemmebane”, siger Peter Emmike.

Danske Spil giver pengene hele 14,50 gange igen, hvis Horsens formår at vinde i Herning, mens en sejr til hjemmeholdet er sat til odds 1,22.

Et mesterskab til FC Midtjylland er sat til odds 1,07. Skulle de nærmeste konkurrenter fra FC København vinde Superligaen, udløser det odds 7,50.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum