Danske Madandmeldere

Superliga-kamp i dansk gastronomi på søndag

Del

Det er de skarpeste danske kokkeprofiler, som dyster når ÅRETS RET 2017 finder sted på Israels Plads på søndag.

Det er formentlig Danmarks 15 mest velsmagende og nytænkende retter, der nu på søndag tilberedes på Israels Plads i København.

Retterne er nomineret til ÅRETS RET 2017 af professionelle madanmeldere, som i årets løb har spist sig igennem utallige måltider ved anmelderbesøg på nye og kendte danske restauranter.

Bag retterne står de bedste kokke vi har i landet p.t. og de vil selv optræde for publikum i de 5 køkkener, som er opstillet på Israels Plads. Undervejs fortæller de publikum om retterne og tankerne bag.

Blandt de nominerede retter og kokke, som publikum kan se er er bl.a.: Kongekrabbe med saltet æggeblomme og fermenteret okse af Rene Redzepi, noma, Confiteret hvidkål med saltede kammuslinger af Claus Henriksen, Dragsholm Slot, Blomme med mere blomme og brun ost af Torsten Vildgaard, Restaurant Studio – men også Små nye kartofler med smørret østersragout, kaviar & hampeolie af Dennis Juul, Ruths Hotel i Skagen.

Det er først og fremmest smagen som er i højsædet i konkurrencen, men også en original idé bag retten og dens udseende vurderes af dommerpanelet, som består af 9 professionelle madanmeldere fra bl.a. Berlingske, Børsen, Politiken.

Konkurrencen er åben for publikum og finder sted søndag 27. august i tidsrummet 10.15 til 14.30 på Israels Plads ved Torvehallerne, hvor journalist og Madanmelder Svend Rasmussen (TV2 & Berlingske) sammen med den erfarne kok Bo Jacobsen (Restaurationen) guider publikum sikkert igennem konkurrencen.

Vinderne af afsløres samme aften ved ÅRETS RET Prisfest og gallamiddag, som afholdes for 330 gæster på Hotel & Restaurantskolen søndag aften. Vinderne offentliggøres også på www.danskemadanmeldere.dk

Foreningen Danske Madanmeldere står bag konkurrencen.

For yderligere information kontakt:

Ole Troelsø, Formand for Danske Madanmeldere – 72 42 52 24 – ole@troelso.com
Henriette Winther, PR ansvarlig – 21 23 79 23 – hw@norgast.com

Fotos fra Årets Ret 2016 kan downloades fra: https://www.dropbox.com/sh/rpwx65k9ffdyik4/AACqU8vGUEAWOJ2-M6uSTygYa/Konkurrencen%20i%20%C3%98ksnehallen?dl=0

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Danske Madandmeldere

Følg pressemeddelelser fra Danske Madandmeldere

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.