Sparta Atletik og Løb

SuperHalfs indgår nyt samarbejde

Del

SuperHalfs indgår nyt samarbejde med realbuzz.com, som med en ny hjemmeside, velgørenhedsprogram og virtuelt pas bringer SuperHalfs til det næste niveau.

CPH Half er en del af SuperHalfs. (Foto: Sparta)
CPH Half er en del af SuperHalfs. (Foto: Sparta)

Den nye innovative serie af halvmaratons, SuperHalfs, som består af byerne Lissabon, Prag, København, Cardiff og Valencia er glade for at kunne annoncere et nyt samarbejde med realbuzz.com - de førende eksperter inden for online registrering og velgørenhed.

realbuzz.com har lavet en helt ny hjemmeside til SuperHalfs serien, hvor man vil kunne finde den officielle tilmelding samt velgørenhedsprogrammer og træningssupport.

”Siden lanceringen i september 2019, har reaktionen på den nye SuperHalfs serie været fænomenal, med tusinder af løbere fra hele Europa og Verden spændte på at starte deres rejse rundt til disse fem smukke byer i 2020. Forud for serien, der skydes i gang i Lissabon i marts, er vi glade for at have indgået samarbejdet med realbuzz.com om udviklingen af en ny hjemmeside – således at dem der stiler mod at blive en SuperLøber, får muligheden for at følge deres deltagelse med et virtuelt pas, købe serietilmelding eller sikre en plads i vores nye velgørenhedsprogram,” siger Glenn Lattimer, SuperHalfs Generalsekretær.

Rejsen kan begynde

SuperHalfs serien samler fem af verdens smukkeste halvmaratonløb, med formålet at fremme løb, turisme og miljømæssig bæredygtighed. Det nye samarbejde med realbuzz.com giver løberne mulighed for, at følge deres deltagelse i serien igennem et virtuelt pas, få adgang til et væld af indhold om træning, sundhed og diæt, samt at sikre en plads i hver af de fem begivenheder - enten enkeltvist, gennem en officiel velgørenhedspartner eller med et seriepas, som sikrer adgang til alle fem løb.

Løbere som ønsker at gennemføre alle fem løb, kan nu begynde deres rejse, takket være et væld af nye funktioner, som er tilgængelige på den nyligt lancerede hjemmeside, udviklet af realbuzz.com.

 ”Vi er glade for at samarbejde med SuperHalfs teamet, ved at hjælpe med at levere hjemmesiden og velgørenhedsprogrammet til denne prestigefyldte halvmaratonserie. Dette er en fantastisk mulighed for løbere på alle niveauer, for at udfordre sig selv, og tage på deres livs løbeeventyr. At skaffe penge til en velgørenhedsorganisation, som ligger deres hjerte nært, er en fantastisk måde for disse løbere at gøre deres SuperHalfs rejse endnu mere mindeværdig,”siger Tim Rogers, Administrerende Direktør for realbuzz.

Læs mere om de nye muligheder nedenfor. 

Virtuelt Pas
Løberne kan nu oprette en konto på www.superhalfs.com, for at få et unikt virtuelt pasnummer - som bruges til at følge deres deltagelse i serien, mens de kæmper for at optjene en SuperMedalje efter gennemførelse af alle fem løb. Det længe ventede visuelle pas afsløres, efter den første begivenhed finder sted i Lissabon søndag den 22. Marts 2020 – og vil kunne deles med familie og venner.

En konto på www.superhalfs.com vil også give løberne adgang til enestående fordele såsom eksklusivt merchandise, som bliver tilgængeligt i løbet af de kommende måneder, fortrinsret til løbsregistrering, og muligheden for at sikre sig en af de garanterede pladser, som er reserveret til hvert arrangement – og vil være tilgængelige selvom løbet meldes udsolgt.

Officielle Velgørenhedspartnere
SuperHalfs har arbejdet sammen med realbuzz.com om at skabe et samarbejde med en række internationale velgørenhedsorganisationer, som vil tilbyde løberne muligheden for, i løbet af deres SuperHalfs rejse, at indsamle penge til et godt formål. Ved at løbe for velgørenhed, får løberne foruden muligheden for at hjælpe med at ændre liv, også selv en række fordele. Dette inkluderer garanteret adgang til udsolgte SuperHalfs begivenheder samt eksklusiv fundraising og træningssupport.

Serietilmelding
Ud over at kunne deltage i et enkelt eller et par af løbene, har løbere som er interesseret i at gennemføre den 36 måneder lange udfordring, muligheden for at købe et seriepas, som inkluderer adgang til alle fem begivenheder. Hvert pas indeholder fem adgangskoder, som når de indløses giver løberne adgang til hver begivenhed. Koderne forbliver aktive i 36 måneder fra købstidspunktet, hvilket giver løberne mulighed for at planlægge deres rejse rundt i de fem byer over en treårsperiode, selvom mange løbere regner med at gennemføre dem alle over blot en enkelt sæson inden udgangen af 2020!

For mere information om serien:  www.superhalfs.com

Kontakter

Billeder

CPH Half er en del af SuperHalfs. (Foto: Sparta)
CPH Half er en del af SuperHalfs. (Foto: Sparta)
Download

Information om Sparta Atletik og Løb

Sparta Atletik og Løb
Sparta Atletik og Løb
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Løb arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Løb kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum