Coop Danmark A/S

SuperBrugsen åbner nybygget flagskib i Silkeborg

Del

Den 2. september 2021 kl. 8.00 åbner Coops nye SuperBrugsen Søtorvet i Silkeborg

Torsdag den 2. september 2021 kl. 8.00 åbner Coops nye SuperBrugsen Søtorvet i Silkeborg. Her åbner butikken dørene til 1.276 m2 salgsareal, der er indrettet, så det er nemt og enkelt at handle ind.

”Vi vil være Silkeborgs mest kundevenlige supermarked og sørge for både ekstra god service og god stemning. Det skal være nemt for vores kunder at finde lige netop de varer, de mangler, hos os, og vi er klar til at gå det ekstra skridt, der skal til,” fortæller butikkens uddeler Christian Müller, der er tidligere varehuschef i Kvickly Silkeborg.

I den nybyggede butik er der både MadCooperativet, BrødCooperativet med betjent bagerdisk, Coops nye frugt & grønt-koncept og en stor vinafdeling. Kunderne vil også kunne finde nonfood som bolig, køkken og underholdning i butikken, og der vil også være fuld post-funktion med GLS og PostNord.

”Vi glæder os over, at vi nu kan byde kunder og medlemmer i butikken indenfor til en topmoderne indkøbsoplevelse med alt det nyeste fra SuperBrugsen. Der kommer også til at være mange gode muligheder for at præge butikken og lokalområdet,” siger kædedirektør i SuperBrugsen Jesper Gottschalck Jensen.

Den nye SuperBrugsen afløser byens Kvickly-varehus, Kvickly Silkeborg, der netop er lukket. Udover varehuschef og nu uddeler i SuperBrugsen Søtorvet, Christian Müller, er også en stor del af medarbejderne fra Kvickly flyttet med over i den nye butik.

”Vi er glade for, at så mange dygtige Kvickly-medarbejdere har valgt at flytte med til SuperBrugsen Søtorvet og fortsat kan være med til at tage godt imod vores kunder i Silkeborg, ” fortæller kædedirektør i SuperBrugsen Jesper Gottschalck Jensen.

Konverteringen fra Kvickly til SuperBrugsen sker som del af en større plan for butiksudviklingen i Silkeborg. På Søtorvet opfører AP Pension 286 nye bæredygtige boliger, hvor beboerne får den nye SuperBrugsen som nabo. I 2022 åbner en ny Kvickly på Viborgvej i Silkeborg.

Kontakter

Uddeler i SuperBrugsen Søtorvet, Christian Müller, 8722 5170
Kædedirektør i SuperBrugsen, Jesper Gottschalck Jensen, 2677 0301

Information om Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Coop Danmark A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

43864386

Følg pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Coop Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum