NordicBet Danmark

Super Bowl: Belichick sætter rekord, Brady fortsætter MVP-dominansen

Del

Bill Belichick vinder sin ottende Super Bowl-triumf og snupper rekorden for flest Super Bowl-ringe i historien. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet, der også spår, at Tom Brady igen snupper finalens MVP-titel.

Få personer har domineret NFL igennem de sidste to årtier i samme grad som New Englands Patriots’ Bill Belichick og Tom Brady. Når New England Patriots og Philadelphia Eagles næste søndag blænder op for årets Super Bowl, vil det nemlig være uhørte ellevte gang at Belichick er i Super Bowl, mens Brady deltager for ottende gang. Og skal man tro spilleselskabet NordicBet, skriver Belichick og Brady endnu et kapitel til rekordbøgerne.

Formår Patriots som forventet at besejre Eagles, vil det nemlig være ottende gang, at Bill Belichick kan iføre sig den diamantbelagte Super Bowl-ring, og dermed tage førertrøjen fra Neal Dahlen. En Patriots-triumf står i skrivende stund i favoritværdige odds 1,48. Også quarterback Tom Brady kan sætte endnu en tyk streg under sin legendestatus. NordicBet giver i øjeblikket lave odds 1,56 på, at Tom Brady tager sin femte MVP-titel.

”I en liga som NFL er det tæt på umuligt konstant at holde sig på toppen. Så det er decideret vanvittigt, at Belichick og Brady for ottende gang står i en Super Bowl sammen. Mod Eagles taler denne rutine klart til Patriots’ fordel, så vi forventer, at Belichick og Brady kan få endnu et hak i Super Bowl-bæltet”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet, og fortsætter:

”Det er svært at se andre end Tom Brady snuppe MVP-titlen. Kun én gang i Super Bowl-historien er æren tilfaldet en spiller fra det tabende hold, og med en kamp, der synes at skulle afgøres i luften er Brady naturligvis selvskrevet”.

Trækker Belichick og Brady sig tilbage efter kampen?
Rygter i den amerikanske presse er samtidig begyndt at svirre om årets Super Bowl bliver den sidste kamp for makkerparret Belichick og Brady. Selvom flere eksperter er begyndt at spekulere om en rekordtriumf for Belichick udmunder i et karrierestop, afskriver NordicBet mere eller mindre muligheden. Et karrierestop efter kampen står i odds 11, mens et nej står i 1,02. Et karrierestop for Tom Brady synes dog nærmere i odds 9,50, mens et nej står i 1,03.

Hvem vinder Super Bowl 52?
New England Patriots              1,48
Philadelphia Eagles                  2,80

Hvem bliver Super Bowl MVP?
Tom Brady                                 1,56
Nick Foles                                  4,50
Dion Lewis                                 15,00
Jay Ajayi                                     15,00
Rob Gronkowski                       21,00

Benytter Bill Belichick pressekonferencen efter kampen til at stoppe karrieren?
JA                                                11,00
NEJ                                              1,02

Benytter Tom Brady pressekonferencen efter kampen til at stoppe karrieren?
JA                                                9,50
NEJ                                              1,03

Find spillene på www.nordicbet.dk under Amerikansk Fodbold – NFL 

Kontakter

Billeder

Links

Information om NordicBet Danmark

NordicBet Danmark
NordicBet Danmark
Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront
XBX1027 Malta

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum