Sunset Boulevard

Sunset Boulevard planter 34.000 træer i Ribe

Del

Snart bliver Ribe 34.000 træer rigere. Landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, planter nemlig hele 34.000 træer fra midten af november måned og frem. Initiativet sker som følge af kædens beslutning om at erstatte legetøjet i børnemenuerne med plantning af træer i de danske folkeskove til glæde for de fremtidige generationer.

I oktober 2020 fjernede Sunset Boulevard som den første store burgerkæde i Danmark legetøjet fra børnemenuen for i stedet at plante træer i de danske folkeskove. I dag godt to år senere har kæden sammen med Growing Trees Network stået bag plantningen af flere end 215.000 træer i Danmark svarende til et træ hvert 4. minut. Og nu er turen kommet til Ribe.

De 34.000 træer skal i jorden ved Øster Vedsted syd for Ribe, hvor de skal være en udvidelse af den i forvejen eksisterende skov, som ejes af en privat lodsejer. Skoven er med sin betydelige størrelse offentlig tilgængelig for alle.

Vi har haft lokationen i kikkerten et stykke tid. Det er et godt område med fine muligheder for at være med til at sikre folkeskov i fremtiden og en naturlig legeplads til de kommende generationer. Vi glæder os til at sætte træerne i jorden,” siger Jens Broch, der er administrerende direktør hos Sunset Boulevard.

Siden oktober 2020 har Sunset Boulevard med initiativet omkring plantning af træer reduceret klimaftrykket med ca. 400.000 tusinde stykker legetøj om året og i stedet plantet træer rundt om i landet og nu også snart i Ribe. En god beslutning, ifølge Jens Broch.

”Vi kan se på salgstallene, at de danske børnefamilier støtter initiativet, og så er det en rar fornemmelse at være med til at bidrage til rekreative områder og biodiversitet i Danmark i fremtiden fremfor at udlevere en masse legetøj med begrænset levetid,” slutter han.

Om Folkeskove

Folkeskov er en skov, hvor der er fokus på plantning af hjemmehørende træarter med en række positive effekter. Folkeskov understøtter biodiversiteten, binder CO2 og giver rekreative områder til lokalbefolkningen. Folkeskovene får status af fredskov og understøtter derved målet i Danmarks Nationale Skovprogram om, at skovlandskaber dækker 25-27 % af landets areal inden udgangen af det 21. århundrede. Du kan læse mere her: https://www.growingtrees.dk/

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 41 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med bl.a. oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

Vil du vide mere?

Kontakt Pia Tobberup tlf. 61764234, mail: presse@sunset-boulevard.dk.

Billeder

Information om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard
Sunset Boulevard
Nordager 26
6000 Kolding

https://www.sunset-boulevard.dk/

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 41 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med bl.a. oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

 

Følg pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Genbrugssten og et års forbrug af burgere – nu åbner Sunset Boulevard i Nørresundby24.11.2022 08:44:29 CET | Pressemeddelelse

Den 1. december åbner landets største danskejede fastfoodkæde restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby. Restauranten slår dørene op til nordisk indretning, drive-in, nye arbejdspladser og en burgermenu helt, som man kender den fra de andre 41 restauranter i landet. På ét punkt skiller den sig dog ud fra landets øvrige – den er bygget med nordjyske genbrugssten.

Sunset Boulevard øger børnemenu-salget markant efter udfasning af legetøj10.11.2022 11:14:31 CET | Pressemeddelelse

I oktober 2020 udfasede Sunset Boulevard som den første store fastfoodkæde i Danmark legetøjet fra børnemenuen for i stedet at plante træer i de danske folkeskove. I dag godt 2 år efter har kæden plantet flere end 215.000 træer og er lykkes med at øge børnemenusalget med 20.7 procent. Et eksempel på, at man kan reducere den negative klimapåvirkning og stadig sikre fremgang i forretningen, siger kædens administrerende direktør, Jens Broch.

Sunset Boulevard sætter nye standarder for energiforbrug27.10.2022 09:06:31 CEST | Pressemeddelelse

Landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, reducerer nu el- og varmeforbruget i kædens restauranter. Temperaturen i lobbyerne sænkes til en start med 2 grader, og el-forbruget nedbringes gennem en række konkrete ændringer i lobbyerne og køkkenerne. Alt sammen nøje udvalgte tiltag, som skal bidrage til den generelle reduktion af energiforbruget i samfundet uden at gå på kompromis med gæsteoplevelsen, lyder det.

Sunset Boulevard i Nyborg får ny mand ved roret fra 1. november26.10.2022 10:04:47 CEST | Pressemeddelelse

Dobbelt så stor kapacitet i drive thru’en og implementering af SunsetToGo. Det er tiltag, som Sunset Boulevards gæster i Nyborg kan se frem til, når franchisetager Jesper Nielsen den 1. november overtager restauranten. Jesper Nielsen driver i forvejen Sunset Boulevards restauranter i Slagelse og Ringsted sammen med hustruen Käthe og parrets to døtre. Nu glæder han sig til at udvide restaurantporteføljen med lige præcist restauranten i Nyborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum