Sunset Boulevard

Sunset Boulevard planter 34.000 træer i Ribe

Del
Snart bliver Ribe 34.000 træer rigere. Landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, planter nemlig hele 34.000 træer fra midten af november måned og frem. Initiativet sker som følge af kædens beslutning om at erstatte legetøjet i børnemenuerne med plantning af træer i de danske folkeskove til glæde for de fremtidige generationer.

I oktober 2020 fjernede Sunset Boulevard som den første store burgerkæde i Danmark legetøjet fra børnemenuen for i stedet at plante træer i de danske folkeskove. I dag godt to år senere har kæden sammen med Growing Trees Network stået bag plantningen af flere end 215.000 træer i Danmark svarende til et træ hvert 4. minut. Og nu er turen kommet til Ribe.

De 34.000 træer skal i jorden ved Øster Vedsted syd for Ribe, hvor de skal være en udvidelse af den i forvejen eksisterende skov, som ejes af en privat lodsejer. Skoven er med sin betydelige størrelse offentlig tilgængelig for alle.

Vi har haft lokationen i kikkerten et stykke tid. Det er et godt område med fine muligheder for at være med til at sikre folkeskov i fremtiden og en naturlig legeplads til de kommende generationer. Vi glæder os til at sætte træerne i jorden,” siger Jens Broch, der er administrerende direktør hos Sunset Boulevard.

Siden oktober 2020 har Sunset Boulevard med initiativet omkring plantning af træer reduceret klimaftrykket med ca. 400.000 tusinde stykker legetøj om året og i stedet plantet træer rundt om i landet og nu også snart i Ribe. En god beslutning, ifølge Jens Broch.

”Vi kan se på salgstallene, at de danske børnefamilier støtter initiativet, og så er det en rar fornemmelse at være med til at bidrage til rekreative områder og biodiversitet i Danmark i fremtiden fremfor at udlevere en masse legetøj med begrænset levetid,” slutter han.

Om Folkeskove

Folkeskov er en skov, hvor der er fokus på plantning af hjemmehørende træarter med en række positive effekter. Folkeskov understøtter biodiversiteten, binder CO2 og giver rekreative områder til lokalbefolkningen. Folkeskovene får status af fredskov og understøtter derved målet i Danmarks Nationale Skovprogram om, at skovlandskaber dækker 25-27 % af landets areal inden udgangen af det 21. århundrede. Du kan læse mere her: https://www.growingtrees.dk/

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 41 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med bl.a. oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

Vil du vide mere?

Kontakt Pia Tobberup tlf. 61764234, mail: presse@sunset-boulevard.dk.

Billeder

Information om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard
Sunset Boulevard
Nordager 26
6000 Kolding

https://www.sunset-boulevard.dk/

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 44 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1250 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med bl.a. oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

 

Følg pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Fokus på adfærd over resultater øger arbejdsglæden markant hos Sunset Boulevard14.3.2023 09:12:54 CET | Pressemeddelelse

Med den rette adfærd kommer resultaterne – med resultater kommer den rette adfærd ikke nødvendigvis, det er tankegangen bag en nylig omlægning af arbejdsgangene og bonusprogrammerne i samtlige Sunset Boulevards 44 restauranter. Med omlægningen sætter den danskejede burgerkæde fokus på adfærd over omsætning og udfordrer den traditionelle tilgang til motivation og belønning af medarbejdere. De første undersøgelser efter implementeringen viser en betragtelig stigning i medarbejdertilfredsheden.

Sunset Boulevard sætter hamp på menuen28.2.2023 08:43:13 CET | Pressemeddelelse

Som den første landsdækkende burgerkæde sætter danskejede Sunset Boulevard nu en burger med hamp på menuen. ’The Hamp Burger’, der lanceres den 1. marts i samtlige landets 44 restauranter, er lavet med en plantebaseret bøf med hampefrø udviklet i et unikt samarbejde med en række danske fødevareproducenter. ”Du bliver ikke skæv af den. Til gengæld smager den virkelig godt,” lover kædens kommercielle direktør.

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Taastrup – få et års forbrug af burgere23.2.2023 10:20:28 CET | Pressemeddelelse

Den 3. marts åbner landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, ny restaurant på Helgeshøj Alle i Taastrup med den lokale franchisetager Peter Vadstrup i spidsen. Restauranten er gearet til en høj gennemstrømning af gæster og byder på dobbelt drive thru, 86 siddepladser og 45 nye lokale arbejdspladser. De hurtige får et års forbrug af burgere med i købet på åbningsdagen.

Sunset Boulevard genåbner i nyt nordisk design i Aalborg Storcenter3.2.2023 08:29:14 CET | Pressemeddelelse

Den 7. februar genåbner Sunset Boulevard restauranten i Aalborg Storcenter efter en større renovering, hvor standarden for indretningen er blevet hævet betydeligt. Lokalerne er blevet moderniseret, og de kolde grønne og gule farver og møbler er skiftet ud med naturmaterialer og designmøbler. Dørene åbnes kl. 10-21, hvor man på åbningsdagen kan sætte tænderne i en original burger til ca. halv pris, 29 kr.

Danske Sunset Boulevard sætter omsætningsrekord i 2022 - ekspanderer til udlandet i 202323.1.2023 10:37:40 CET | Pressemeddelelse

Gæsterne strømmer til hos landets største danskejede fastfoodkæde Sunset Boulevard. I 2022 slog kæden slået omsætningsrekorden fra 2021 med hele 25 procent og kunne lukke året med et resultat på 24,5 mio. kroner før skat. Dermed har Sunset Boulevard i 2022 opnået det bedste resultat nogensinde siden etableringen i 1996. Det momentum vil kæden nu benytte til at ekspandere til Norge i 2023.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum