sundhed.dk

Sundhed.dk er ikke tilgængelig tirsdag aften

Del

Brugerne kan ikke logge sig ind på sundhed.dk tirsdag aften, hvor vi laver opdateringer og fejlretninger på siden. Der vil stadig være adgang til MinSundhed-appen, hvor du blandt andet kan finde dit coronapas og dine prøvesvar.

Tirsdag den 8. juni er sundhed.dk utilgængelig mellem kl. 17.00 og kl. 23.00. I det tidsrum vil der blive udført en række fejlretninger og opdateringer, som vil forbedre driften og brugeroplevelsen.

Der vil i perioden stadig være adgang til appen MinSundhed. Her kan du blandt andet finde dit coronapas og se dine prøvesvar. Begge dele er fortsat gyldig dokumentation, når du vil ind på cafeer, i biografen og andre steder, hvor et coronapas er nødvendigt. Også efter, at der er kommet en ny Coronapas-app.

Vi beklager de gener, tirsdagens lukning af sundhed.dk kommer til at give vores brugere, og håber på at få afsluttet arbejdet hurtigst muligt.

Nøgleord

Billeder

Information om sundhed.dk

sundhed.dk
sundhed.dk
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

44 22 20 80http://www.sundhed.dk

Sundhed.dk er din digitale indgang til sundhedsvæsenet. En portal, der giver dig overblik over din sundhed og sygdom, og som er ejet af staten, kommunerne og regionerne.

Følg pressemeddelelser fra sundhed.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra sundhed.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum