sundhed.dk

Sundhed.dk er ikke tilgængelig tirsdag aften

Del

Tirsdag den 10. november mellem kl. 17.00 og kl. 02.00 er sundhed.dk og MinSundhed midlertidigt lukket, mens siden bliver fejlrettet og opdateret.

Sundhed.dk gennemfører en række fejlrettelser og opdateringer tirsdag den 10. november mellem kl. 17 og kl. 02. Det betyder desværre, at man ikke kan logge på sundhed.dk og appen MinSundhed i det tidsrum.

Du kan i de fleste tilfælde tjekke dit COVID-19 prøvesvar i MinLæge-appen, og hvis du bor i Region Hovedstaden eller Region Sjælland kan du også tjekke dit COVID-19 prøvesvar på Min Sundhedsplatform.

Vi er i sundhed.dk klar over, at tidspunktet for opdateringen er meget dårligt for borgere, der gerne vil tjekke deres COVID-19 svar. Det beklager vi meget. Vi har forsøgt at rykke opdateringen til et andet tidspunkt, men det har desværre ikke været muligt.

For at undgå, at der kommer for stort pres på siden, når den åbner igen, opfordrer vi til, at alle der har mulighed for at vente med at se deres prøvesvar, ikke logger ind på sundhed.dk onsdag morgen, men venter med at logge på til senere på dagen.

Kontakter

Information om sundhed.dk

sundhed.dk
sundhed.dk
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

44 22 20 80http://www.sundhed.dk

Sundhed.dk er din digitale indgang til sundhedsvæsenet. En portal, der giver dig overblik over din sundhed og sygdom, og som er ejet af staten, kommunerne og regionerne.

Følg pressemeddelelser fra sundhed.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra sundhed.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum